Yusuf Tıbık ve Yönetimi Mazbatayı Aldı, Atatürk Anıtına Koştu
SONMANŞET.COM- Geçtiğimiz hafta yapılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus ilçe teşkilatnının olağan kongresinde ilçe Başkanlığına seçilen Yusuf Tıbık ve ilçe yönetim kurulu üyeleri mazbatayı aldıktan sonra

SELAHATTİN ÖZBOZKURT
SONMANŞET.COM- Geçtiğimiz hafta yapılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus ilçe teşkilatnının olağan kongresinde ilçe Başkanlığına seçilen Yusuf Tıbık ve ilçe yönetim kurulu üyeleri mazbatayı aldıktan sonra parti binasına çıktılar ve oradan da Atatürk anıtına gittiler.
Başkan Yusuf Tıbık, yanında eşi ile birlikte geldiği CHP Tarsus ilçe teşkilatında Yönetim Kurulu üyeleri, bazı Belediye Meclis üyeleri, bazı il yöneticileri, Tarsus Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanları ile partililer tarafından çiçeklerle karşılandı.
Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali uyanın da katıldığı etkinlikte, CHP İlçe Başkanı Yusuf Tıbık, CHP Tarsus ilçe örgütünün yeni Yönetim Kurulu üyelerini tüm davetliler ve gazetecilere tanıttıktan sonra birlik ve beraberlik mesajı içeren bir konuşma yaptı.
Daha sonra toplu halde CHP İlçe binasından Cumhuriyet alanına gelen CHP korteji burada Atatürk anıtına çelenk koyduktan sonra saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşını okudular.
CHP İlçe Başkanı Yusuf Tıbık, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içinde Cumhuriyet Halk Partisi’n daha çok büyüteceklerini vurguladı.
Tıbık konuşmasında şu görüşlere yer verdi:
“ Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir evladı olarak ilk adımımızı Atamızın huzurunda atmak, ona olan bağlılığımızı, Cumhuriyetimize olan sadakatimizi ve halkımıza olan sorumluluğumuzu bir kez daha vurgulamak için buradayız. Çünkü biz biliyoruz ki Cumhuriyet Halk Partisi'nin yolu Atatürk'ün yoludur. Bizim yolumuz tam bağımsız Türkiye'nin, özgürlüğün, eşitliğin, adaletin yoludur. Atatürk bizlere yalnızca bağımsız bir ülke değil aynı zamanda demokrasiyi,eşitliği, özgürlüğü ve hak iradesini miras bırakmıştır . Halkımızın ekmeğini büyütmek için, hayallerini gerçeğe dönüştürmek için, kadınların gücünü de siyasetin merkezine taşımak için buradayız. Nerede bir emekçi alın teriyle mücadele ediyorsa orada olacağız, nerede bir yurttaş Adalet arıyorsa yanında duracağız. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir neferi olarak söz veriyorum atamızın gösterdiği yolda halkımız için, demokrasi için, adalet için mücadelemizi sürdüreceğiz. Gençlerimizin umudunu koruyacak ve büyüteceğiz ne olursa olsun bu topraklarda yaşayan her insanı kucaklayacağız. Yalnızca seçim dönemlerinde değil her gün sahada olacağız. Her kapıya ulaşıp her yüreğe dokunacağız. Biz ayrışmaya değil birleştirmeye talibz. Bizim yolumuz kavga etmek değil Birlik olmaktır. Bizim yolumuz yan yana durarak dayanışmayı büyüterek birlikte güçlenmektir. Cumhuriyet Halk Partiler belediyelerimizin çağdaş belediyecilik anlayışı sosyal adaleti halkın derdine derman olan sofralara bereket, kentlere huzur getiren bir belediyecilik anlayışıdır. Bu anlayışı büyütmek Tarsus'un her köşesinde hissettirmek bizim en temel görevimiz olacaktır. Genel Başkanımız sayın Özgür Özel'in liderliğinde belediye başkanlarımızın başarılı hizmetlerinden aldığımız güçle örgütümüzü daha da büyüterek Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara hep birlikte taşıyacağız. Atatürk'ün gösterdiği yolda yorulmadan yılmadan mücadele edeceğiz. Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Mustafa Kemal Atatürk, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi”.