Büyükşehir'den Atatürk Caddesi ve Ümit Yaşar Oğuzcan Kavşağında Sürpriz Düzenleme

SON MANŞET.COM- Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, trafik akışının sağlıklı ve konforlu şekilde olması için yol çizgileme ve yaya güvenliğini üst düzeye çıkarma çalışmaları devam ediyor.

Yayın: 08 Eylül 2026 - Salı - Güncelleme: 08.09.2026 16:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SON MANŞET.COM- Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, trafik akışının sağlıklı ve konforlu şekilde olması için yol çizgileme ve yaya güvenliğini üst düzeye çıkarma çalışmaları devam ediyor.  

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Tarsus’ta Atatürk Mahallesi’nin girişi olan ve Atatürk Caddesi ile Ümit Yaşar Oğuzcan Bulvarı’nın kesiştiği kavşakta sinyalizasyon sistemlerini yenileme faaliyeti gerçekleştirdi. 

Yaya güvenliğinin azami düzeye çıkaran “bas-dur” sistemi ile akıllı kavşak sisteminin altyapısının tamamen yenilendiği söz konusu bölgede trafik ışık grupları da komple yenilendi. 

Çamlıyayla yolunun başlangıç noktası olan alanda Büyükşehir Belediyesi ekipleri ayrıca, yaya güvenliği için orta refüje demir korkuluklar monte ederken, yaya geçitleri ve yol çizgileme işlemleri de uygulandı.

Güneş enerjili ikaz lambaları takılırken, Atatürk Caddesi üzerinde sürücüleri uyarıcı nitelikte ki yol ofset taraması gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekiplerinin bölgede ki kapsamlı çalışmaları tamamlanarak, hizmete sunuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google.com, pub-4098627515605503, DIRECT, f08c47fec0942fa0