Tarsus'ta 12 yaşındaki bir çocuk sulama kanalında hayatını kaybetti

SON MANŞET.COM- Tarsus’ta sulama kanalında yaşanan boğulma olayı bir çocuğun hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.

YAŞAM Yayın: 14 Eylül 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 14.09.2026 20:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

SELAHATTİN ÖZBOZKURT 

SON MANŞET.COM- Tarsus’ta sulama kanalında yaşanan boğulma olayı bir çocuğun hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.

Olay, Akşemsettin Mahallesi’nde meydana geldi. DSİ’ye ait sulama kanalında bir kişinin akıntıya kapılarak sürüklendiği yönündeki ihbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, akıntının bulunduğu kanalda arama çalışması başlattı. Yapılan incelemeler sonucunda, 12 yaşındaki A.K.’nin cansız bedenine ulaşıldı.

Sudan çıkarılan küçük çocuğun cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Tarsus’u yasa boğan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yine bir çocuk, yine sulama kanalı…

Tarsus’ta özellikle yaz aylarında sulama kanallarında yaşanan boğulma vakaları, acı sonuçlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. 12 yaşındaki A.K.’nin ölümü, sulama kanallarının çevresinde alınması gereken güvenlik önlemlerini bir kez daha gündeme taşıdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google.com, pub-4098627515605503, DIRECT, f08c47fec0942fa0