Tarsus Pakize Bayraktar ilkokulu'nda 1. Sınıf öğrencisinin çantasında tabanca bulundu

SON MANŞET.COM- Mersin'in Tarsus ilçesinde, Tarsus Pakize Bayraktar ilkokulu 1.'nci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki A.E.'nin çantasında silahla yakalandı.

YAŞAM Yayın: 25 Eylül 2026 - Cuma - Güncelleme: 25.09.2026 16:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Tarsus'ta ilkokul 1 sınıf öğrencisi tabancayla yakalandı 

 

SELAHATTİN ÖZBOZKURT 

SON MANŞET.COM- Mersin'in Tarsus ilçesinde, Tarsus Pakize Bayraktar ilkokulu 1.'nci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki A.E.'nin çantasında silahla yakalandı. 

Alınan bilgiye göre Akşemsettin Mahallesi'nde bulunan Pakize Bayraktar ilkokulu'nda 2. sınıf öğrencisi okula çantasında silahla geldi. 

Sınıfa girdiğinde çantasında silahı gören çocuk durumdan aynı okulda okuyan ablasını haberdar etti. Abla ise durumdan öğretmene haberdar etti ve konu önce okul müdürlüğüne sonra da emniyete intikal ettirildi.

Olaydan sonra çocuk ve annesi babası ifade için polis merkezine götürüldü.

İddiaya göre çocuğun babası ifadesinde dün akşam bir cenaze taziyesine gitmek için kendisine ait ruhsatlı tabancayı yanında götürmemek için acele ile çocuğun çantasına bıraktığını söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google.com, pub-4098627515605503, DIRECT, f08c47fec0942fa0