Tarsus Kaymakamı Akyüz, Kamuya Açık Mekanları Dumansız Türkiye konusunda uyardı

Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz ilçede faaliyet gösteren ikram ve eğlence yerleri gibi kamuya açık mekanları ziyaret ederek dumansız Türkiye konusunda uyardı

SAĞLIK Yayın: 30 Aralık 2025 - Salı - Güncelleme: 30.12.2025 21:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

SELAHATTİN ÖZBOZKURT 

SONMANŞET.COM- TARSUS Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, ilçede faaliyet gösteren ikram ve eğlence yerleri gibi açık mekanları ziyaret ederek Dumansız Türkiye konusunda uyardı.

Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, ilçe Sağlık Müdürü Dr. Orhan Acehan ile birlikte kamuya açık mekanları ziyaret ederek, işletmecileri ve çalışanları 29 Temmuz 2025 tarihinde gerçekleştirilen Bağımlılık ile Mücadele Yüksek Kurulu toplantısındaki “Dumansız Türkiye” hedefi doğrultusunda sigara konusunda ikazda bulunup, bilgilendirdi.

Mahalli mülki amirler ile il yöneticilerince ikram ve eğlence sektörü başta olmak üzere kamuya açık işletmelerin ziyaret edilmesi ve bilgilendirme yapılması kararı kapsamında, Kaymakam Mehmet Ali Akyüz ve İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Orhan Acehan’ın katılımıyla İlçemizde yer alan kafe ve restaurantlar ziyaret edilerek, kafe ve restaurantlarda 4207 Sayılı Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Kanun kapsamında kapalı alan sigara denetimleri ve bilgilendirmeler yapıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google.com, pub-4098627515605503, DIRECT, f08c47fec0942fa0