Ali Şanlı'ya Üyelik Rozetini Özgür Özel Taktı
SON MANŞET.COM- Tarsus'ta CHP'den istifa ederek Yeni Parti'ye geçen ilk Belediye Meclis üyesi olan Ali Şanlı'ya üyelik rozetini Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel taktı.

SELAHATTİN ÖZBOZKURT
SON MANŞET.COM- Tarsus'ta CHP'den istifa ederek Yeni Parti'ye geçen ilk Belediye Meclis üyesi olan Ali Şanlı'ya üyelik rozetini Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel taktı.
Geçtiğimiz hafta yapılan operasyon ile gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine konulan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap seçer ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ile Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer Tarsus cezaevinde ziyaret eden Özgür Özel aynı gün akşam Ankara'ya dönerken, Tarsus'ta Hasbahçe restaurant'ta CHP'li Belediye Başkanı Ali Boltaç, CHP ve Yeni Partili Tarsus Belediye meclis üyeleri ve Mersin il ve Tarsus ilçe Başkanı, bazı ilçe yöneticileriyle yemekte bir araya geldi.
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, beraberinde Grup Başkan vekili Ali Mahir Başarır ve bazı Milletvekillerinin de katıldığı yemekte CHP'den Yeni Parti'ye geçen Tarsus Belediye Meclis üyeleri Ali Şanlı ve Musa Ceylan'ın rozetlerini takarak, hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu.
Özgür Özel, Yeni Partinin büyümeye ve iktidara yürümeye devam ettiğini söyledi.




