Gaye ve Zülfikar Evlenerek Muradına Erdi

Tarsus'un tanınmış gençlerinden Zülfikar ve Gaye muhteşem bir düğün töreni ile muratlarına erdiler

YAŞAM Yayın: 06 Eylül 2025 - Cumartesi - Güncelleme: 06.09.2025 15:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

SONMANŞET.COM- Tarsus'un tanınmış gençlerinden Zülfikar ve Gaye muhteşem bir düğün töreniyle muratlarına erdiler.

 

Yenişehir Kaymakamlığında görev yapan Gaye ile bir şirkette görev yapan Zülfikar'ın düğün töreni Yunus Düğün salonunda yapıldı.

 

Deniz ve Serdal Sucu çiftinin kızları Gaye ile, Hatun ve Yılmaz Elmastaş çiftinin oğulları, Flaş ve Star radyo Yönetmeni Meryem Elmastaş'ın kuzeni olan Zülfikar Elmastaş'ın düğün törenine katılanlar genç çiftin mutluluğuna ortak oldular.

 

sonmanşet.com Yazı Ailesi olarak genç çifti kutluyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google.com, pub-4098627515605503, DIRECT, f08c47fec0942fa0