14 Mart Tıp Bayramı Tarsus'ta da kutlandı
Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Devlet Hastanesini ziyaret etti.

SELAHATTİN ÖZBOZKURT
SON MANŞET.COM- 14 Mart Tıp Bayramı Mersin'in Tarsus ilçesinde de kutlandı.
Cumhuriyet alanında düzenlenen törende konuşan Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Dr. Orhan Acehan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yaptığı konuşmada hekimliğin yalnızca bir meslek değil, insan hayatına adanmış büyük bir sorumluluk olduğunu söyledi.
Tarsus’ta sağlık hizmetlerinin her geçen gün geliştiğini ifade eden Acehan, kamu ve özel hastaneler ile aile sağlığı merkezlerinde görev yapan sağlık çalışanlarının büyük bir özveriyle vatandaşlara hizmet verdiğini belirtti.
Konuşmasının sonunda Dr. Acehan, başta Tarsus’ta görev yapan hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayarak meslek hayatlarında başarılar diledi.
KAYMAKAM AKYÜZ'den DEVLET HASTANESİNE ZİYARET
Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Devlet Hastanesini ziyaret etti. Devlet Hastanesi Başhekimi Emre Sadık Direk ve personeli ile görüşen Akyüz, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.





