Tarsus'ta Öfkeli Damat, Kayınbabasını Pompalıyla Öldürdü

SONMANŞET.COM- Mersin'in Tarsus ilçesinde kayınbabasını öldüren öfkeli damat daha sonra intihar etmek isterken, polis tarafından ikna edilerek, suç aletiyle birlikte yakalandı.

YAŞAM Yayın: 18 Eylül 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 18.09.2021 12:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Mersin’in Tarsus ilçesinde kayınbabasını öldüren öfkeli damat daha sonra intihar etmek isterken, polis tarafından ikna edilerek, suç aletiyle birlikte yakalandı.

Alınan bilgiye göre bugün sabah 07:45 sıralarında Sanayi Sitesi 82 Evler mahallesi 3112 sokak No.5 sayılı adreste Özcan Demir Doğrama Kaynak Atölyesi isimli işyerinde bulunan Ökkeş Zeki Ateymen’in (66) çalıştığı işyerine gelen damadı Murat A. (42) tarafından pompalı tüfekle sol bacak kasığından bir adet, cinsel organından bir adet ve karnından bir adet olmak üzere toplam üç adet av tüfeği ile vurularak olay yerinde öldü.

Cinayet zanlısı Murat A. olaydan sonra suç aleti tüfeğiyle birlikte kaçarak Tarsus Müzesi önünde intihar girişiminde bulundu.

Elindeki tüfeği boğazına dayayan Murat A’yı 20 dakikada ikna eden polis zanlıyı, suç aleti tüfekle göz altına aldı.

Murat A.’nın 4 çocuk babası olduğu ve eşinin de gördüğü şiddet nedeniyle Kadın Sığınma Evinde kaldığı bildirildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google.com, pub-4098627515605503, DIRECT, f08c47fec0942fa0