MHP Heyetinden Ulusoy PVC Sahibi Mustafa Ulusoy'a Ziyaret

SONMANŞET- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP ) MYK Üyesi Hüsnü Doğan, İlçe Başkanı Mehmet Fatih Yıldırım, İlçe Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri ile birlikte Tarsus'un Başarılı genç iş insanı ve MHP Belediye Meclis üyesi Mustafa Ulusoy'u ziyaret etti

KÜLTÜR-SANAT Yayın: 31 Aralık 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 31.12.2025 22:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

SELAHATTİN ÖZBOZKURT 

SONMANŞET.COM- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP ) MYK Üyesi Hüsnü Doğan, İlçe Başkanı Mehmet Fatih Yıldırım, İlçe Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri ile birlikte Tarsus'un Başarılı genç iş insanı ve MHP Belediye Meclis üyesi Mustafa Ulusoy'u ziyaret etti.

Mustafa Ulusoy'un Kemalpaşa sanayi sitesindeki işletmesini ziyaret eden MHP heyeti, Ulusoy PVC işletme sahibi ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Ulusoy ile bir süre fikir alışverişinde bulundu.

MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Mehmet Yıldırım, "Gerçekleştirilen bu samimi ziyarette, hem istişarelerde bulunduk ve hem de Mustafa Ulusoy arkadaşımızın yeni yılını tebrik ederek, nice huzurlu ve bereketli yıllar temennisinde bulunduk" dedi.

Başkan Yıldırım, Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlendiği bu anlamlı buluşma vesilesiyle,

nazik misafirperverliğinden dolayı Mustafa Ulusoy'a teşekkür etti.

Mustafa Ulusoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice yıllar diledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google.com, pub-4098627515605503, DIRECT, f08c47fec0942fa0