Tarsus Kaymakamlığı’nda resmi bayramlaşma programı düzenlendi

SONMANŞET.COM- Tarsus Kaymakamlık Makamı'nda resmi bayramlaşma programı düzenlendi.

GÜNDEM Yayın: 18 August 2018 - Saturday - Güncelleme: 18.08.2018 11:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Kaymakamlık Makamı’nda resmi bayramlaşma programı düzenlendi.

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal’ın yurt dışında olması nedeniyle Kaymakamlık Yazı İşleri Müdiresi Filiz Dalkılıç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Belediye Başkanı Şevket Can, İlçe Emniyet Müdürü Halis Ünal, Jandarma Komutanı Burak Demirtaş,AK Parti ilçe Başkanı İbrahim Gül, CHP ilçe Baişkanı Ali İlk ve yöneticileri; kurum amir ve müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, “Başkan Can, “Şüphesiz bayramlarımız, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin yaşatılıp, sergilendiği, kırgınlık ve küskünlüklerin unutulup, dostluğun, birlik ve beraberlik anlayışının hakim olduğu bizi kaynaştıran günlerimizdir. Kurban gücü yetene dini bir vecibedir. Kurbanlarımızı keseceğiz ve paylaşacağız. Paylaşarak bir olacağız, diri olacağız” dedi.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’da, toplumsal dayanışma ve birlikteliğin güzel örneklerinden olan Kurban Bayramı’nın huzur içinde geçmesi dileklerinde bulundu.

Milletvekili Ali Mahir Başarır, tüm vatandaşların bayramını kutlayarak, sağlık, huzur ve mutluluk içinde bir bayram geçirmeleri dileğinde bulundu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
ss