MHP Adayları ve Parti Yönetimi Gazetecilerle Biraraya Geldi
SONMANŞET.COM- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili adayları Levent Uysal ve Ali Arı, Gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu.
SİYASET
Yayın: 29 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 29.04.2023 00:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.

SELAHATTİN ÖZBOZKURT
SONMANŞET.COM- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili adayları Levent Uysal ve Ali Arı, Gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu.
Selçukhan Ayana Restaurantta gerçekleşen etkinliğe MHP Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik ve ilçe yönetimi ile bazı belediye meclis üyeleri, ev sahipliği yaptı.
14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirten MHP Milletvekili adayları Levent Yüksel ve Ali Arı yaptıkları konuşmalarda, vaatleri hakkında detaylı bilgi verdiler.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz ve Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Bebek'in de katılımıyla gerçekleşen Basın toplantısında kahvaltının ardından sohbet ve soru cevap şeklinde geçen etkinlikte Yerel Basın ve gazetecilerin sorunları da masaya yatırıldı.
Yorumlar (0)