Kavga İhbarıyla Gittiler Pasta Sürpriziyle karşılaştılar

SONMANŞET.COM- Tarsus Spor salonunda basketbol çalışmaları yapan İdeal Basketbol akademisi kulübünün koçu Ahmet Daşçı, Polis teşkilatının kuruluşunun 177. Yıldönümü ve Polis haftası nedeniyle bir sürpriz yaptı. Spor salonunun ortasına kurdukları masaya pasta koyan Ahmet Daşçı, polisi arayarak spor salonunda kavga çıktığına dair ihbarda bulundu.

GÜNDEM Yayın: 10 April 2022 - Sunday - Güncelleme: 10.04.2022 15:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’ta polis ekibi kavga ihbarıyla gittikleri spor salonunda kendileri için hazırlanan pasta sürpriziyle karşılaştı.

Tarsus Spor salonunda basketbol çalışmaları yapan İdeal Basketbol akademisi kulübünün koçu Ahmet Daşçı, Polis teşkilatının kuruluşunun 177. Yıldönümü ve Polis haftası nedeniyle bir sürpriz yaptı.

Spor salonunun ortasına kurdukları masaya pasta koyan Ahmet Daşçı, polisi arayarak spor salonunda kavga çıktığına dair ihbarda bulundu.

Kavga ihbarı alan Tarsus ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri kısa sürede olay yerine intikal ettiğinde spor salonunun ortasında basketbolcu sporcular ve velileri tarafından alkışlarla karşılandı.

İDEAL Basketbol Klübü Koç'u Ahmet Daşçı, "Böyle bir sürpriz yapmak istedik. 24 saat halkın can ve mal güvenliği için özveriyle görev yapan Polis teşkilatımızın 177.'nci yıldönümünü kutladık" dedi.

Polisler ve basketbolcu sporcular daha sonra hep birlikte pastayı kesip, tatlı bir anı bıraktılar.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
ss