Hava Durumu

:

:

:

Zeki Kaba, Partililerine Ciğer Partisi Verdi

03 Mayıs 2018 Perşembe 09:18

SONMANŞET.COM- Ak Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Zeki Kaba, bir cişğercide parti teşkilatının kademelerinde görev yapanlarla ciğer partisinde bir araya geldi.

Zeki Kaba, Partililerine Ciğer Partisi Verdi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- AK Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Zeki Kaba, bir cişğercide parti teşkilatının kademelerinde görev yapanlarla ciğer partisinde bir araya geldi.

AK Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Zeki Kaba’nın bir ciğercide verdiği kaynaşma yemeğine, AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, AK Parti Tarsus İlçe Gençlik Kolları, Ak Parti İlçe Kadın Kolları ve Basın mensupları katıldı.

Misafirlerini eşiyle birlikte güllerle karşılayan Milletvekili a. adayı Zeki Kaba, partililerinden ve konuklarından tam not aldı.

A. Adayı Zeki Kaba, yemekte yaptığı konuşmada, “Davetime teşrif edip bu toplantıya katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Değerli dava arkadaşlarım, AK Partinin bir neferi olarak bu kutlu davaya baş koydum, kısmet olursa vekiliniz olmaya talibim. Bu davayı bizler nice zorluklarla bu günlere getirdik eğer bundan sonrada kısmet olursa vekiliniz olarak Tarsuslu hemşerilerimi temsil etmek istiyorum. Şunu da belirtmek istiyorum yarenlik alanında basın ve halkla ilişkiler bürosu açmış bulunuyorum. Eğer kısmet olurda vekiliniz olur isem sizler Ankara’ya gelmeden, sizleri Ankara’ya kadar yormadan Basın ve Halkla İlişkiler büroma gelerek arzu, istek ve sıkıntılarınızı büroma gelip, bir dilekçe vermeniz halinde çözeceğime, derdinize derman olacağıma, sizin halinizle halleneceğime söz veriyorum.” dedi.

Yapılacak olan temayül yoklaması için destek isteyen Zeki Kaba, “Ben Tarsus’u Seviyorum, Ben Mersini seviyorum, Türkiye’yi seviyorum. Seven, sevdiğinin her haline muvafakat eder, onun haliyle hallenir. kişi sevdiğinin hali ile hallenmedikten sonra, seviyorum demesi boştur diyor, bu dava aşkıyla hepinizi saygı ile selamlıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.