Hava Durumu

:

:

:

Yörük Çocuğu Ali Uysal’a AK Parti'den Adaylık Baskısı

20 Eylül 2018 Perşembe 16:53

SONMANŞET.COM- Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Mersin Toroslar'ın başarılı Müdürü Ali Baysal'a AK Parti'den Belediye Başkan adaylığı konusunda yoğun bir baskı ve ısrar olduğu gözleniyor.

Yörük Çocuğu Ali Uysal’a AK Parti'den Adaylık Baskısı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Mersin Toroslar’ın başarılı  Müdürü Ali Baysal’a AK Parti’den Belediye Başkan adaylığı konusunda yoğun bir baskı ve ısrar olduğu gözleniyor.

1980 yılında Mersin’de doğan, İlkokulu Doruklu ilkokulunda, liseyi Mersin Gazi Lisesi’nde tamamlayan Ali Baysal, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesinden mezun olduktan sonra çalışma hayatına atıldı.

2006-2008 yılları arasında Hakkari Yüksekova ilçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde Veteriner Hekim olarak görev yapan Ali Baysal, 2008-2014 yılları arasında Çamlıyayla ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak başarılı bir görev yaptı.

2014 yılından bu yana Toroslar İlçe Tarım ve Orman Bakanlığı  Müdürü olarak görevini sürdüren Ali Baysal, özellikle Mersin’in Çamlıyayla ve Toroslar ilçelerinde yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve birbirinden değerli projelerle farkındalık yaratarak halkın gönlünde taht kurdu.

Her zaman halkın yanında olan ve çözüm odaklı hizmetlerle başarıdan başarıya koşan hizmet adamı olarak büyük ve başarılı projelere imza atmış olan Yörük çocuğu Ali Baysal’ın, önümüzdeki yerel seçimlerde ise Tarsus veya Toroslar ilçesinde yapacağı işlerle bölgeye farkındalık yaratacak ve yepyeni bir vizyon kazandıracağına gönülden inanılıyor.

AK Parti’den Belediye Başkan adayı olması konusunda yoğun baskılar bulunan Ali Baysal geçtiğimiz Milletvekili seçimlerinde AK Parti’den Milletvekili aday adayı olmuştu.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.