Hava Durumu

:

:

:

Yeni Nokay Eczanesi Tarsus'ta Hizmete Girdi

24 Mayıs 2020 Pazar 23:15

SONMANŞET.COM- Tarsus'ta TEMA'nın kurucusu olan ve uzun yıllar Temsilciğini başarıyla yürüten Eğitimci Nilgün Nokay Yılmaz ile tanınmış iş insanlarından Hasan Yılmaz'ın başarılı oğlu, Eczacı Cemil Göksu Yılmaz, ''Yeni Nokay Eczanesini'' Tarsuslular'ın hizmetine açtı.

Yeni Nokay Eczanesi Tarsus'ta Hizmete Girdi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus'ta TEMA'nın kurucusu olan ve uzun yıllar Temsilciğini başarıyla yürüten Eğitimci Nilgün Nokay Yılmaz ile tanınmış iş insanlarından Hasan Yılmaz'ın başarılı oğlu, Eczacı Cemil Göksu Yılmaz, "Yeni Nokay Eczanesi'ni" Tarsuslular'ın hizmetine açtı.

Koronavirüs nedeniyle törenli açılışı ileri bir tarihe ertelenen Ecz. Cemil Göksu Yılmaz'a ait Yeni Nokay Eczanesi, Rasim Dokur Bulvarı Devlet Hastanesi ek binası civarında Meslek Lisesi karşısında halkın hizmetine girerken, genç eczacı Cemil Göksu Yılmaz'ın eczanesini hizmete açması memnunlukla karşılandı.

Açılmasıyla birlikte vatandaşlardan yoğun ilgi gören Yeni Nokay Eczanesi'ne telefonla ulaşmak için: 0.324.6137373 ile 0 541 6137371 aranması yeterli olurken, Cemil Göksu Yılmaz'ın annesi Nilgün Nokay Yılmaz ve babası Hasan Yılmaz'a tebrik yağıyor.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.