Hava Durumu

:

:

:

Veyis Avcı, Şemsi Bayraktar'ı Kutladı

28 Temmuz 2019 Pazar 09:32

SONMANŞET.COM- Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği'nin (TZOB) 27. genel kurulunda yeniden Genel Başkanlığa seçilen Şemsi Bayraktar'a ‘hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Veyis Avcı, Şemsi Bayraktar'ı Kutladı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin (TZOB) 27. genel kurulunda yeniden Genel Başkanlığa seçilen Şemsi Bayraktar’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Başkan Avcı, Mersin Ziraat Odaları Başkanları ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Genel Başkan Bayraktar’a başarı dileklerinde bulunurken, Tarsus tarımı ve sorunlarıyla da ilgili bilgiler verdi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, nazik ziyaretlerinden dolayı Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı başta olmak üzere Mersin Ziraat Odası Başkanlarına teşekkür ettiğini söyledi.

Ziyaret sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, “Genel Başkanlığa tekrar seçilen sayın Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek kendisine ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulunurken, hem Tarsus’un hem de Mersin’in tarımı ve sorunları hakkında bilgiler verdik. Ziyaret sırasında özellikle yağlı tohumların destekleme primlerinin geri kalan bölümün ödenmesi, son günlerde Sulama Birlikleri’nden çok fazla şikayetlerin gelmesi ve fazla sulama ücreti alınması konularını sayın Genel Başkanımız ile paylaştık” ifadesini kullandı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.