Hava Durumu

:

:

:

Vali Ali Hamza Pehlivan Yıldız Entegre’yi ziyaret etti

20 Eylül 2022 Salı 20:58

SONMANŞET.COM- Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, MTOSB Başkanı Sabri Tekli ve Müteşebbis Heyet Üyeleri Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi 2. etabında faaliyet gösteren Yıldız Entegre Fabrikası'nı ziyaret etti.

Vali Ali Hamza Pehlivan Yıldız Entegre’yi ziyaret etti

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, MTOSB Başkanı Sabri Tekli ve Müteşebbis Heyet Üyeleri Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi 2. etabında faaliyet gösteren Yıldız Entegre Fabrikası’nı ziyaret etti.

Fabrikaya gelişinde Yıldız Entegre Fabrika Müdürü Fevzi Kıdak, Kemal Yıldız ve fabrika çalışanları tarafından karşılanan Vali Pehlivan, yürütülmekte olan çalışmalar, üretim ve pazarlama süreçlerine ilişkin çeşitli konular hakkında bilgiler aldı.

Vali Pehlivan, beraberindeki heyet ile birlikte fabrika içerisinde gezerek incelemelerde bulundu, Fabrika Müdürü Fevzi Kıdak'tan üretim süreci ile ilgili bilgiler aldı.

MTOSB bünyesinde, 2. OSB içerisinde 240 dönümlük alan üzerine kurulu, 2011 yılından bu yana faaliyette bulunan ve 386 kişi istihdam eden Yıldız Entegre Fabrikasında, yonga levhadan mdf ve evlerde kullanılan laminat parke, kapak panel, emprenyeli kağıt ve tutkal üretimi gerçekleştiriliyor, iç ve dış piyasaya satışı yapılıyor.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.