Hava Durumu

:

:

:

Vahap Seçer, Yeni Yıl Mesajı Yayınladı

29 Aralık 2017 Cuma 13:16

CHP Büyükşehir Belediye Başkan a. adayı Vahap Seçer yeni yıl mesajı yayınladı.

Vahap Seçer, Yeni Yıl Mesajı Yayınladı

SONMANŞET GAZETESİ- CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan a. adayı Vahap Seçer, yeni yıl mesajı yayınladı.

Seçer'in mesajı şöyle:

"Ülkemiz ve vatandaşlarımız açısından çok önemli gelişmelerin yaşandığı, acı ve üzüntüleri ağır basan bir yılı daha geride bırakıyor, yeni ümit ve heyecanla 2018 yılına giriyoruz.

Yeni bir yıla girerken ortak paydamız olan, her alanda daha gelişmiş, kalkınmış, daha güçlü ve daha yaşanabilir bir Mersin’i ortak akılla ve kentimizin tüm paydaşlarıyla birlikte oluşturmanın çabası içerisindeyiz. Tüm vatandaşlarımızın huzur ve refahı için hep birlikte, cennet şehrimizin ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda kalkınması, sahip olduğu değerlerin korunması ve yarınlara aktarılması için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.

Barışın, hoşgörünün ve sevginin örnek kenti olan Mersin’de birlik ve beraberliğimize daha çok sarılarak, sevgi ve kardeşlik temelinde hem kentimizi, hem de ülkemizi yaşanabilir kılmak için emin adımlarla yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Bütün kurallarıyla işleyen güçlü bir demokrasiyi, kuvvetler ayrılığı ilkesinin geçerli, hak arama yollarının açık olduğu güçlü ve adil bir hukuk sistemini, gelir adaleti sağlanmış güçlü bir sosyal devleti ve emeğe hakkını veren, akıl ve bilim temelinde ürün üretebilen bir üretim sistemini ve kısır çekişmelerden, kardeş kavgasından uzak bir ülkeyi yerelden başlayarak hep birlikte inşa edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Mersinli hemşehrilerimin yeni yılını bir kez daha kutluyor, 2018 yılının şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum."

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.