Hava Durumu

:

:

:

UNT Tarım da Tarsus OSB'yi Tercih Etti

23 Aralık 2019 Pazartesi 12:22

SONMANŞET.COM- Tarsus Organize Sanayi Bölgesi kurulduğunda yaratacağı katma değer ve 15 bin istihdam hedefi ile bölge ekonomisinin can damarı olacak. Tarsus OSB'ye bölgeden ve bölge dışından yatırımcılar gelmeye devam ediyor.

UNT Tarım da Tarsus OSB'yi Tercih Etti

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Organize Sanayi Bölgesi kurulduğunda yaratacağı katma değer ve 15 bin istihdam hedefi ile bölge ekonomisinin can damarı olacak. Tarsus OSB’ye bölgeden ve bölge dışından yatırımcılar gelmeye devam ediyor.

-UNT Tarım 20 dönüm sanayi parseli aldı

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğü’nde, UNT Tarım Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. ile 20 dönümlük sanayi parseli ön tahsisi için düzenlenen imza törenine, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Tarsus OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili H. Ruhi Koçak, OSB Bölge Müdürü Ş. Caner Özcan ve UNT Tarım Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Unat katıldı.

-Ruhi Koçak, ‘”Avantajlı fiyatlar yılbaşına kadar” 

İmza töreninde konuşan Koçak, ‘’öncelikle UNT Tarım Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Unat’a Tarsus OSB’yi tercih ettiği için teşekkür ediyorum. Ömer bey Tarsus OSB den 20 dönümlük yer alarak bizleri mutlu etti. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ne her geçen gün ilgi artıyor ve yeni yatırımcılarımızdan talepler geliyor. Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ne sadece Türkiye’den değil başka ülkelerden de ciddi talepler gelmekte, OSB gerek  arazi fiyatları gerekse stratejik konumu ile yatırımcılara inanılmaz avantajlar sağlayacak. Bu projeyi yakından takip eden yatırımcılar araziyi ve konumunu yerinde gördükleri zaman kararları kesinleşiyor. Tarsus OSB olarak yatırımcılarımıza çok cazip fiyatlar ve ödeme kolaylığı sunuyoruz. Yılbaşına kadar geçerli olan avantajlı fiyatlar için yatırımcılarımızı bekliyoruz”.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.