Hava Durumu

:

:

:

TÜRKİYE'NİN GURUR DUYDUĞU BAŞBAKAN YARDIMCISI LÜTFİ ELVAN MERSİN'DE

18 Aralık 2015 Cuma 20:58

Bir dizi ziyarette bulunmak, işadamları ve yatırımcılarla beraber olmak, yatırımcı bölge ve il müdürlerinden bilgi almak ve değerlendirmelerde bulunmak üzere ilimize teşrif eden Yatırım ve Reformlardan sorumlu Başbakan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan ilk olarak Vali Çakacak'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında ayrıca, akademik çalışmaları ile adından söz ettiren başarılı akademisyen Onur Özbozkurt da yazmakta olduğu doktora tez çalışması kapsamında Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan ile bir süre görüşme fırsatı buldu.

TÜRKİYE'NİN GURUR DUYDUĞU BAŞBAKAN YARDIMCISI LÜTFİ ELVAN MERSİN'DE
Bir dizi ziyarette bulunmak, işadamları ve yatırımcılarla beraber olmak, yatırımcı bölge ve il müdürlerinden bilgi almak ve değerlendirmelerde bulunmak üzere ilimize teşrif eden Yatırım ve Reformlardan sorumlu Başbakan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan ilk olarak Vali Çakacak’ı ziyaret etti.
 
Ziyaret sırasında ayrıca, akademik çalışmaları ile adından söz ettiren başarılı akademisyen Onur Özbozkurt da yazmakta olduğu doktora tez çalışması kapsamında  Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan ile bir süre görüşme fırsatı buldu.
 
Başbakan Yardımcısı Elvan, Vali Özdemir Çakacak, Mersin Milletvekilleri Yılmaz Tezcan, Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve il protokolü tarafından karşılandı. Sahil Valilik binası önünde, yöresel kıyafetli öğrenciler tarafından çiçek takdim edilen Elvan, karşılayanları selamladıktan sonra Valilik makamında Şeref Defterini imzaladı ve ardından makama geçti.
 
Başbakan Yardımcısı Elvan’a, ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunarak başladığı konuşmasında Vali Çakacak, “ Mersinimiz, sahip olduğu özellikleriyle, ticaretiyle, turizmiyle, sanayisiyle, tarımıyla, lojistiğiyle ve kültürel yapısıyla ülkemizin küçük bir örneği ve dünyaya açılan kapılarından biridir.
 
Tüm dinamiklerimizle birlikte, ilimizi daha ileri noktalara taşıyabilmek için Mersinliler olarak sizlerin desteğiyle hızla yol almakta ve Mersinimizin çok kısa süre içerisinde hak ettiği konuma ulaşacağına inanıyoruz.” dedi.
 
Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan ise, “ Mersin gerçekten de deniziyle, ticaretiyle, sanayisiyle kısacası hangi alana bakarsanız bakın çok önemli potansiyeli olan bir ildir. Hâlihazırda var olan bu potansiyelin en etkin şekilde değerlendirilmesi ve Mersin’in hak ettiği konuma ulaşabilmesi amacıyla bugün, Mersin’deki yatırımlarla ilgili gelişmeleri il müdürlerimizden ve yatırımcı bölge müdürlerimizden detaylı bir şekilde dinleyecek, ihalesi yapılan, yapımına devam eden ve yeni yapılması planlanan yatırımlar hakkında kapsamlı bilgiler alacağız.” dedi.
 
Geçtiğimiz hafta, Vali Çakacak’ın Mersin’in tüm dinamikleriyle birlikte katıldığı ziyarete değinen Elvan, “Geçen hafta beni mutlu eden bir tabloyla karşılaştım. Mersin Valimiz, Mersin Milletvekillerimiz, Mersin sivil toplum kuruluşlarımızın hemen hemen tamamı ve birçok siyasi parti temsilcileri beni ziyaret ettiler. Bundan sonraki süreçte, özellikle ilimizin sorunlarına ivedilikle çözüm üretmeye yönelik sürekli istişare halinde olacağız, onlarla her şeyi açık ve net bir şekilde paylaşacağız.” dedi.
 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.