Hava Durumu

:

:

:

Türkan Şoray Tarsus'ta Sultanlar Gibi Karşılandı

16 Kasım 2019 Cumartesi 22:50

SONMANŞET.COM- TARSUS Belediyesi tarafından düzenlenen “Efsaneler Kentinde Bir Efsane Şahmeran” adlı etkinliğin onur konuğu olan Türkan Şoray ‘Sultanlar' gibi karşılandı.

Türkan Şoray Tarsus'ta Sultanlar Gibi Karşılandı

 

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS  Belediyesi tarafından düzenlenen “Efsaneler Kentinde Bir Efsane Şahmeran” adlı etkinliğin onur konuğu olan Türkan Şoray ‘Sultanlar’ gibi karşılandı.

Bir düğün salonunda düzenlenen etkinliğe katılan Türk Sineması’nın unutulmaz sanatçılarından Türkan Şoray, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Kendisine gösterilen ilgiden duyduğu mutluluğu dile getiren Türkan Şoray, “Şahmeran benim hayatımda çok önem verdiğim filmlerden birisidir. Bu filmi çektiğimizde bana 40 metrelik bir kuyruk takıldığında kendimi gerçek bir yılan gibi hissettim. Müthiş bir filmdi. Şahmeran efsanesinin yeni nesillere de anlatılıyor olması beni çok etkiledi. Sizlerle beraber olduğum zaman kendimi çok genç, enerjik ve hayata bağlamış hissediyorum. Bana bu mutluluğu yaşattığınız için hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Tüm Tarsuslular’ı sevgiyle kucaklıyorum” dedi.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği “Şahmeran” etkinliğinde gün boyu Şahmeran figürlü el sanatları ve hediyelik eşyaların bulunduğu stantlar, söyleşiler, gösteriler ve müzik dinletileri yer aldı.

Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, ünlü sanatçı Türkan Şoray'a Şahmeran tablosu armağan etti.

Etkinlik alanında belediye tarafından oluşturulan 3 boyutlu devasa şahmeran  kutusu ise ilgi çekti. Katılımcılar kutunun içine girerek Şahmeran figürü ile fotoğraf çektirdi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.