Hava Durumu

:

:

:

TÜED Genel Mali Sekreteri Ömer Kurnaz Tarsus’ta Toprağa verildi

09 Mart 2023 Perşembe 14:13

SONMANŞET.COM- 2 gün önce vefat eden Türkiye İşçi Emeklileri Derneği (TÜED) Genel Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz (81) Tarsus Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

TÜED Genel Mali Sekreteri Ömer Kurnaz Tarsus’ta Toprağa verildi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- 2 gün önce vefat eden Türkiye İşçi Emeklileri Derneği (TÜED) Genel Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz (81) Tarsus Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Ankara'da tedavi gördüğü Etlik Şehir Hastanesi'nde vefat eden Ömer Kurnaz'ın cenazesine MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Fatih Adıgüzel, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz,TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, siyasi partilerin ilçe başkanları, meslek odası başkanları, ailesi, yakınları ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Cenaze namazından önce bir konuşma yapan TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, vatanına milletine son derece bağlı, hayır yapmayı çok seven Ömer Kurnaz’ı asla unutmayacaklarını söyledi.

Ergün, “Ömer Kurnaz’ın yeri asla doldurulamaz. O müstesna bir insandı. 14 milyon emeklinin sofrasında alın teri olan bir insandı. Herkesi çok severdi.  Ruhu şad, mekanı cennet olsun” dedi.

Vefatı Tarsus'ta büyük üzüntü yaratan Ömer Kurnaz’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.