Hava Durumu

:

:

:

Toroslar'ın Kadife Çiçekleri Annelere Ulaştırıldı

11 Mayıs 2022 Çarşamba 14:15

SONMANŞET.COM- Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü'nde yine anneleri sevindirdi.

Toroslar'ın Kadife Çiçekleri Annelere Ulaştırıldı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü’nde yine anneleri sevindirdi.

Toroslar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü serasında yetiştirilen rengârenk kadife çiçekler, ilçenin dört bir yanında annelere ulaştırıldı.

Başkan Yılmaz, eşi Meltem Yılmaz ile birlikte Kuvayi Milliye Caddesi üzerinde bulunan Toroslar Kültür Sanat Kaldırımı’nda hemşehrilerine çiçek dağıtarak, Anneler Günü’nü kutladı.

Çiçeklerini alan anneler ise bu özel günde kendilerini unutmayan Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

“Bir Gün Değil, Her gün Başımızın Tacısınız”

Çiçek takdimi sırasında 7’den 70’e herkesin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Yılmaz, özellikle çocuklar ve gençlerle sohbet ederek;  “Başımızın tacı olan annelerimizin bir gün değil her gün kıymetini bilelim ve onların varlığından mutlu olduğumuzu hissettirelim” dedi.

"Cennet anaların ayakları altındadır" hadisine atıfta bulunan Başkan Yılmaz; “Toroslar Belediyesi olarak her yıl seramızda özenle yetiştirdiğimiz kadife çiçeklerimizi bu yıl da annelerimize ulaştırarak, minnettarlığımızı ifade ettik. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettiği gibi; "Dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir." Başarılı, çalışkan, saygılı, milli ve manevi değerlerine bağlı neslin en büyük payı ise annelerimizindir. Annelerimizin gurur duyacakları evlatlar olmak onlara verebileceğimiz en değerli hediyedir. Bizlere varlıklarıyla güç veren tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.

 

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.