Hava Durumu

:

:

:

Toroslar Belediye Kreşi ve Gündüz Bakımevi 1 Haziranda Açılıyor

29 Mayıs 2020 Cuma 15:52

SONMANŞET.COM- Koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye genelinde geçici süreliğine kapanan kreş ve gündüz bakım evleri, kapılarını eğitime yeniden açıyor.

Toroslar Belediye Kreşi ve Gündüz Bakımevi 1 Haziranda Açılıyor

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye genelinde geçici süreliğine kapanan kreş ve gündüz bakım evleri, kapılarını eğitime yeniden açıyor.

Toroslar Belediyesi Şehit Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek Kreş ve Gündüz Bakım Evi de sağlık ve hijyen uygulamaları çerçevesinde 1 Haziran 2020 Pazartesi günü itibariyle eğitime yeniden başlayacak.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Belediyemizin kreş ve gündüz bakım evini yüksek hijyen kuralları doğrultusunda açacağız. Çocuklarımızın, öğretmenlerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını korumak birinci önceliğimiz” dedi.

“Çocuklarımızın eğitimlerini güvenli bir şekilde alması için risk almayarak önlem alacağız” diyen Başkan Yılmaz; “Uzun bir aradan sonra çocuklarımız okullarına başlayacaklar. Onları çok özledik. Ancak bu yeni dönemde çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin kendini güvende hissetmesi bizler için çok önemli. Risk almayarak önlem alacağız. Her gün kreşimize gelen çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin düzenli olarak ateşleri ölçülecek. Hastalık belirtisi olması durumunda gerekli tüm önlemler alınacaktır. Çocuk sayısı sınıflarımızın metrekare alanına göre belirlenerek sınıflarımız sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlendi. Kreşimiz düzenli aralıklarla dezenfekte edilecek. Bina girişinde ve sınıflarımızın içerisinde el dezenfeksiyon üniteleri olacaktır. Koruyucu tedbirleri titizlikle uygulamak, kendimize ve topluma karşı en büyük sorumluluğumuzdur. Bu salgını kurallara uyarak hep birlikte atlatacağız” şeklinde konuştu.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.