Hava Durumu

:

:

:

TOROS Üniversitesinin yeni Rektörü Arıöz Göreve Başladı

24 Eylül 2020 Perşembe 11:21

SONMANŞET.COM- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2547 sayılı Yüksek öğretim Kanunu'nun 13'üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2'nci, 3'üncü ve 7'nci maddeleri uyarınca Toros Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Ömer Arıöz atandı.

TOROS Üniversitesinin yeni Rektörü Arıöz Göreve Başladı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı, arasında Toros Üniversitesi’nin de ye aldığı 6 üniversiteye Rektör atama kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2547 sayılı Yüksek öğretim Kanunu'nun 13'üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2'nci, 3'üncü ve 7'nci maddeleri uyarınca Toros  Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Ömer Arıöz atandı.

Manşet Gazetesi, www.sonmanset.com ve www.haberspotu.com Yazı Ailesi olarak; Rektörlük görevine başlayan Prof. Dr. Ömer Arıöz’e başarılar dileriz.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.