Hava Durumu

:

:

:

Topak ve Yılmaz Aileleri Dünür Oldu

25 Ekim 2017 Çarşamba 10:39

SON MANŞET GAZETESİ- TARSUS On-Köy Sulama Birliği Başkanı Mikdat Topak'ın oğlu Elektrik-Elektronik Mühendisi Tuğrul Cihan Topak, Hakan Yılmaz'ın kızı Doktor Ece ile yaşamını birleştirdi.

Topak ve Yılmaz Aileleri Dünür Oldu

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SON MANŞET GAZETESİ- TARSUS On-Köy Sulama Birliği Başkanı Mikdat Topak’ın oğlu Elektrik-Elektronik Mühendisi Tuğrul Cihan Topak, Hakan Yılmaz’ın kızı Doktor Ece ile yaşamını birleştirdi.

Tarsus Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşen nikah merasimi ile dünya evine giren genç çiftin nikah törenine AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, AK Parti ilçe Başkanı İbrahim Gül ile Topak ve Yılmaz Ailelerinin yakınları, sevenleri, dostları ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

Ece ve Cihan Topak çiftinin nikah şahitliklerini AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın ile İlçe Başkanı İbrahim Gül yaptılar.

Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, nikah cüzdanını gelin Ece Topak’a verirken, “Allah sizi bir yastıkta kocatsın. Hayatınız boyunca sağlık için mutlu kalın. Allah mesut ve bahtiyar etsin” dedi.

Katılımın yüksek olduğu nikah merasiminde baba Mikdat Topak, konuklarıyla yakından ilgilenirken, genç çiftin ve ailelerinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Manşet Gazetesi, www.sonmanset.com ve www.haberspotu.com Gazetesi Yazı Ailesi olarak; Topak ve Yılmaz Ailelerini kutluyor, Ece ve Tuğrul Cihan Topak çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.