Hava Durumu

:

:

:

TASİAD Yönetiminden Üyelerine Ziyaret

13 Kasım 2017 Pazartesi 11:58

SON MANŞET GAZETESİ- Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) Başkanı Yakup Ateş ve bazı Yönetim Kurulu üyeleri, Üye ziyaretleri çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

TASİAD Yönetiminden Üyelerine Ziyaret

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SON MANŞET GAZETESİ- Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) Başkanı Yakup Ateş ve bazı Yönetim Kurulu üyeleri, Üye ziyaretleri çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

TASİAD Başkanı Yakup Ateş, beraberinde Genel Sekreteri Nil Özveren Aşkın, Yönetim Kurulu üyeleri Hakan Canan Can, İhsan Kocamaz ve Sebahattin Yıldırım ile birlikte TASİAD Üyeleri Görkem Gözen ve Mehmet Can Özşenoğlu’nun işyerlerine nezaket ziyaretinde bulundu.

TASİAD Başkanı Yakup Ateş, “TASİAD Yönetimi olarak sistemli olarak üyelerimize fırsat buldukça ziyaretlerde bulunup, karşılıklı fikir alış verişinde bulunuyoruz. Özellikle ilçemizde ekonominin canlanmasını, girişimcilerin yatırım yapmalarını istiyoruz. Bu konuda daha aktif çalışmaktayız” dedi.

Tarsus'un ekonomisinin gelişmesi için var güçleriyle çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Yakup Ateş, “TASİAD, Tarsus’umuzun, bölgemizin ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamak, yatırımcıların önlerinin açılması noktasında girişimlerde bulunmak ve insan yaşamına uygun koşulların yaratılması için, başta ekonomik gelişmeler olmak üzere, sosyal, kültürel ve toplumsal alanlarda projeler üreterek, fikri önderlik yapmaya çalışan önemli bir sivil toplum kuruluşudur” diye konuştu..

TASİAD’ın kent bileşenleriyle birlikte, sorunları gerçekçi bir zeminde değerlendirerek,  çözüm yollarını aramaya ve her olumlu girişime katkı sunmaya çalışan ve gönüllülük esasıyla hizmet veren bir sivil toplum kuruluşu olduğunu vurgulayan Başkan Yakup Ateş, Yönetim Kurulu yada üyelerin önerilerini de gündeme alarak hayata geçirilmesi noktasında çalışmaya devam edeceklerini  söyledi.

TASİAD Üyeleri Görkem Gözen ve Mehmet Can Özşenoğlu, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirip, Başkan Yakup Ateş ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.