Hava Durumu

:

:

:

TASİAD Yönetimi Üye Ziyaretinde Hız Kesmiyor

09 Şubat 2018 Cuma 16:23

SONMANŞET.COM- TARSUS Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) Başkanı Yakup Ateş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Üye ziyaretleri ve yeni üye ziyaret çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

TASİAD Yönetimi Üye Ziyaretinde Hız Kesmiyor

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) Başkanı Yakup Ateş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Üye ziyaretleri ve yeni üye ziyaret çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

TASİAD Başkanı Yakup Ateş, beraberinde TASİAD Yönetim Kurulu üyeleri İlker Ovacıllı, Hakan Canan Can, Mehmet Karagözlü, Sebahattin Yıldırım ve Arkın Dirgen ile birlikte TASİAD Üyeleri olan tanınmış İşadamı ve aynı zamanda Kardiyoloji hastalıkları uzmanı Dr. Ahmet Kalmış ve TASİAD’ın üyelerinden sahiplerinden işadamı Ali Çayan’ın işyerlerine nezaket ziyaretinde bulundu.

TASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Ateş, ziyaretleri esnasında yaptığı konuşmalarda, kent ve bölgenin kalkınması için her zaman olduğu gibi bugün de özveriyle çaba sarfettiklerini kaydetti.

Başkan Ateş, “TASİAD Yönetimi olarak sistemli olarak üyelerimize fırsat buldukça ziyaretlerde bulunup, karşılıklı fikir alış verişinde bulunuyoruz. Özellikle 54 vilayetten büyük olan Tarsus’umuzda ekonominin canlanmasını, girişimcilerin şehrimize yatırım yapmalarını istiyoruz. Şehrimizin ve şehrimiz insanlarının kalkınmasını istiyoruz. Bu konuda daha aktif çalışmaktayız” dedi.

TASİAD’ın Çukurova bölgesi ve kent bileşenleriyle, Meslek Odaları, STK’lar ve tüm siyasileriyle birlikte, sorunları gerçekçi bir zeminde değerlendirerek,  çözüm yollarını aramaya ve her olumlu girişime katkı sunmaya çalışan ve gönüllülük esasıyla hizmet veren bir sivil toplum kuruluşu olduğunu dile getiren Başkan Yakup Ateş, Yönetim Kurulu üyesi veya aktif üyelerin önerilerini de gündeme alarak hayata geçirilmesi noktasında özveriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

TASİAD Üyesi tanınmış Kardiyoloji uzmanı ve işadamı Ahmet Kalmış ve işadamı Ali Çayan, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirip, Başkan Yakup Ateş ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.