Hava Durumu

:

:

:

TASİAD Yönetimi Ateşler Kuruyemiş’te Toplandı

08 Mart 2018 Perşembe 19:49

SONMANŞET.COM- TARSUS Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) Başkanı Yakup Ateş ve Yönetim Kurulu üyeleri, TASİAD Üye ziyaretlerine yönelik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

TASİAD Yönetimi Ateşler Kuruyemiş’te Toplandı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) Başkanı Yakup Ateş ve Yönetim Kurulu üyeleri, TASİAD Üye ziyaretlerine yönelik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

TASİAD Başkanı Yakup Ateş, beraberinde TASİAD Yönetim Kurulu üyeleri Nil Özveren Aşkın, Hakan Canan Can, Mehmet Karagözlü, Hamza Kara, İlker Ovacıllı, Sebahattin Yıldırım ve Arkın Dirgen ile birlikte Tarsus’un ünlü kuruyemiş ve cezerye imalatçısı Ateşler Kuruyemişleri işyerini ziyaret etti.

Yönetim Kurulu toplantısını da Ateşler Kuruyemiş’te yapan TASİAD Yönetimi, üyelerine yönelik periyodik ziyaretlerini, karşılıklı fikir alış verişi de yaparak daha da anlamlı hale getiriyor.

TASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Ateş, üye ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmalarda, Tarsus’un ve bölgenin kalkınması için her zaman olduğu gibi bugün de özveriyle çaba sarf ettiklerini dile getirmekte olduklarını söyledi.

“TASİAD Yönetimi olarak düzenli olarak üyelerimize fırsat buldukça ziyaretlerde bulunup, karşılıklı fikir alış verişinde bulunuyoruz. Özellikle 54 vilayetten büyük olan Tarsus’umuzda ekonominin canlanmasını, girişimcilerin şehrimize yatırım yapmalarını istiyoruz.” diyen Başkan Yakup Ateş, “Şehrimizin ve şehrimizde yaşayan insanlarının kalkınmasını istiyoruz. Bu konuda daha aktif bir şekilde çalışmaktayız” dedi.

TASİAD olarak Tarsus halkının refah düzeyinin yükselmesini, yaşam kalitesinin artmasını arzu ettiklerini vurgulayan Başkan Ateş, TASİAD’ın Çukurova bölgesi ve kent bileşenleriyle, Meslek Odaları, STK’lar ve tüm siyasileriyle birlikte, sorunları gerçekçi bir zeminde değerlendirerek,  çözüm yollarını aramaya ve her olumlu girişime katkı sunmaya çalışan ve gönüllülük esasıyla hizmet veren bir sivil toplum kuruluşu olduğunu dile getirdi.

Başkan Yakup Ateş, Yönetim Kurulu üyesi veya aktif üyelerin önerilerini de gündeme alarak hayata geçirilmesi noktasında özveriyle çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.