Hava Durumu

:

:

:

Tarsus'un Gururu ZORBAZ Oteli 3. Hizmet Yılına Merhaba Dedi

14 Ekim 2017 Cumartesi 11:53

SON MANŞET GAZETESİ- TARSUS'un Turizm ve Konaklama sektörüne çok önemli bir katkı sağlayıp, yenilik getiren ZORBAZ Otel'i 2'nci Hizmet yılını geride bırakarak 3'ncü Hizmet Yılına ‘MERHABA' dedi.

Tarsus'un Gururu ZORBAZ Oteli 3. Hizmet Yılına Merhaba Dedi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SON MANŞET GAZETESİ- TARSUS’un Turizm ve Konaklama sektörüne çok önemli bir katkı sağlayıp, yenilik getiren ZORBAZ Otel’i 2’nci Hizmet yılını geride bırakarak 3’ncü Hizmet Yılına ‘MERHABA’ dedi.

Otelin hizmete girmesiyle Tarsus’ta yaşanan yatak sıkıntısı önemli ölçüde ortadan kalkarken,

Farklı ve modern konseptiyle hizmete giren Zorbaz Otel’in işletmeciliğini AK Parti Tarsus Belediye Meclis üyesi ve Grup Başkanı olan genç iş adamı Yüksel Atum yapıyor.

108 yatak kapasitesi ile tamamen modern şekilde dizayn edilen otel binasında Tarsus’a yakışır bir de restaurantın bulunduğu Zorbaz Oteli’nde Genel Müdürlük görevini deneyimli turizmci Mustafa Toyguş yapıyor.

Otel’de çalışanlarıyla birlikte 3’ncü hizmet yılına merhaba diyerek, mini bşir kokteyl veren Yüksel Atum, “Otelimizi, şehrimize ve tüm insanlara yakışır şekilde dizayn ederek hizmete sunmuştu. 2 hizmet yılımızı geride bıraktık. 2 yıllık hizmet süremiz içinde yurtiçi ve yurtdışından önemli işadamları, sporcular ve kafileleri ağırladık. Turizm ve konaklama sektörüne Zorbaz Oteli’ni kazandırmanın manevi gururunu yaşıyoruz. Konaklamalarında Zorbaz Otelini tercih eden tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Zorbaz Oteli’nde tek, çift ve aileler için ayrı ayrı döşenmiş şekilde odalar bulunurken, bunların yazı sıra tamamen el işçiliği kullanılarak yapılan mobilyaları, modern çizgileri ile açık ve kapalı bölümü ile Zorbaz Oteli Restaurantı toplu yemeklere de hizmet veriyor.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.