Hava Durumu

:

:

:

Tarsus'un En Popüler Kreşi Gökkuşağı Törenle Açıldı

02 Eylül 2018 Pazar 12:25

SONMANŞET.COM- Tarsus'un Genç ve Saygın Girişimci İşadamlarından Ali Altunkeser'in sahibi ve kurucusu olduğu Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakımevi düzenlenen etkinlikle kurban kesilerek Tarsus halkının hizmetine girdi.

Tarsus'un En Popüler Kreşi Gökkuşağı Törenle Açıldı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus’un Genç ve Saygın Girişimci İşadamlarından Ali Altunkeser’in sahibi ve kurucusu olduğu Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakımevi düzenlenen etkinlikle kurban kesilerek Tarsus halkının hizmetine girdi.

Farklı bir eğitim Kreşçilik ve okul öncesi anlayışı ile henüz açılmadan halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin açılışına Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Boro, AK Parti ilçe Başkanı İbrahim Gül, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, CHP Belediye Meclis üyesi Mahmut Gücenmez, bazı daire müdürleri, Gökkuşağı Kreş sahibi Ali Altunkeser, CHP Belediye başkan aday adaylarından Vedat Günyar, Kreşin Müdürü Tuğba Akkuş, Koordinatör Hatice Kara ile veliler ve davetliler katıldı.

Eğitim anlayışı ve sosyal-kültürel aktiviteleriyle diğer kreş ve gündüz bakımevlerinden son derece farklı bir konseptte dizayn edilen Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakımevi kısa sürede Tarsus’ta seçkin ailelerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

“Velilerin Kreş ve Gündüz Bakımevi denildiğinde akla ilk gelen Kreş ve Gündüz Bakımevi GÖKKUŞAĞI olacak” sloganıyla son derece kaliteli bir eğitim anlayışını hayata geçiren Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Tuğba Akkuş, açılışta yaptığı konuşmada, “Sevgi dolu bir yaklaşımla, okul-veli-öğrenci birlikteliği ve işbirliğiyle şehrimizde ve bölgemizde çok farklı bir konseptte Kreş ve Gündüz Bakımevi hazırlamanın manevi gururunu yaşıyoruz. Anneleri her fırsatta Kreşimize bekliyoruz. Kaliteli eğitimin yanında güven ve sağlıklı iletişim, son derece deneyimli ve güler yüzlü öğretmenlerimizle en iyi hizmeti veriyoruz.” dedi.

Anne ve babaların çocuklarını güvenle gönderebilecekleri şeffaf, 10’ar kişilik sınıflar, uyku odaları, öğrencilerin akşama kadar eğitim, öğrenme tekniğinin yanı sıra, bale, zumba, spor, drama, tiyatro odaları ve tüm sınıflarda müzik sisteminin bulunduğu Gökkuşağı Kreş’te öncelikli hedeflerinin ciddi bir kurum olmak olduğunu vurgulayan Müdür Tuğba Akkuş, “Velilerin Çocuklarını Gökkuşağı Gündüz Bakım Evi İle tanıştırmaları için en önemli neden, iyisi değil biz en iyisiyiz. En İyisi Olsun diyorsanız; O zaman Gökkuşağı Olsun... Çocukta zeka gelişiminin yüzde 70’lik kısmı 7 yaşına kadar tamamlanır ve öğrenme becerisi okul öncesi dönemindeki yaşlarda gelişiyor. Çocuğun grup etkinliklerine katılması, ilişki kurmayı öğrenmesi ve sosyalleşmesi gibi olgular bu dönemde gelişir. Çocuk, anaokulunda edindiği arkadaşlar ile farklı kültür ve aileden gelen çocuklar ile iletişim kurmayı öğrenir. Farklılıklara saygı duymayı benimser. Anaokulunda ilköğrenime hazırlanan çocuk, okulda daha başarılı olur.” şeklinde konuştu.

Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Boro’nun hayırlı ve uğurlu olması dileğini ifade eden konuşmasının ardından kurban kesilip, dua edildi ve kurdela kesilerek Kreş incelendi.

Tarsus Gökkuşağı Kreş’e ulaşmak için: 0 324 6262324- 0542 7491882

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.