Hava Durumu

:

:

:

TARSUS'TAN LÜTFİ ELVAN'A TAM DESTEK GELDİ

22 Ekim 2015 Perşembe 10:45

1 Kasım Seçimlerine sayılı günler kala meydanlar iyice ısınırken, çalışmalarına gece gündüz demeden son hızla devam eden AK Parti Mersin Milletvekili liste başı adayı Ulaştırma Eski Bakanı Lütfi Elvan Tarsus'ta seçmenleriyle buluştu.

TARSUS'TAN LÜTFİ ELVAN'A TAM DESTEK GELDİ

 Öğlen Hasbahçe Restaurantta köy ve mahalle muhtarları, AK Parti mahalle temsilcileri ile buluşan Lütfi Elvan’a müthiş ilgi gösterildi.

 

Cetvel köprübaşına toplanan AK Partililer Eski Bakan Lütfi Elvan’ında gelmesiyle birlikte yaklaşık 3 bin kişi Mehter Marşlarıyla buradan Cumhuriyet Meydanında doğru yürüyüşe geçti.

 

Yürüyüş esnasında, AK Parti eski Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Lütfi Elvan’ı ve eşini ellerinde çiçeklerle karşılayarak yürüyüşe katıldı. 

 

AK Parti Mersin Milletvekili Muhammet Mustafa Gültak, Mersin Milletvekili adayı Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan ile AK Parti Mersin İl ve Tarsus İlçe Başkan ve yöneticileri, Vekil aday adayları ve partililer ile kol kola giren Lütfi Elvan, evlerinin pencerelerinde ve balkonlarında kendisine sevgi gösterilerinde bulunanlara el sallayarak teşekkür etti.

 

Cetvel Köprüsünden başlayan ve Yarenlik alanın içerisinde geçerek Cumhuriyet Meydanında son bulan yürüyüşün ardından alanda hazır bekletilen seçim otobüsünün üzerine çıkan AK Parti Mersin Milletvekili adaylarından Ali Cumhur Taşkın, Tarsuslu bir Yörük çocuğu olduğunu özellikle vurguladı.

 

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar ve Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Yıldız’ın da hoş geldiniz konuşmalarından sonra, kürsüye gelen Lütfi Elvan, halkı el sallayarak selamladı.

 

Lütfi Elvan, Mersin ve Tarsus’a yapacakları hizmetleri anlatan Lütfi Elvan’a yoğun sevgi gösterilerinde bulunan Tarsuslular, Elvan’ın sözlerini sık sık slogan atarak destek verdiler.

 

Uzun zamandan beri yılan hikayesine dönüşen bir çok projenin ihale çıktığını belirten Elvan, 600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesinin de ihalesinin 24 Ekim’de gerçekleşeceğini söyledi.

 

Lütfi Elvan daha sonra, Ticaret Borsası’na giderek, Meslek Odası Başkan ve yöneticileri ile Sivil Toplum Kuruluşlarıyla buluştu ve projelerini anlattı.

  

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.