Hava Durumu

:

:

:

Tarsus'taki Engelliler Arsoy Bakım Merkezinde Doyasıya Eğlendi

06 Aralık 2017 Çarşamba 11:56

SONMANŞET.COM- 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Tarsus'ta bir araya getirilen engelliler, gönüllerince doyasıya eğlendi.

Tarsus'taki Engelliler Arsoy Bakım Merkezinde Doyasıya Eğlendi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET GAZETESİ- 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Tarsus’ta bir araya getirilen engelliler, gönüllerince doyasıya eğlendi.

Tarsus’ta faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezleri, sakatlar, görme engelliler ve zihinsel engelli merkezlerindeki engelliler ve aileleri için, Arsoy Yatılı Bakım Merkezi bahçesinde düzenlenen etkinliğe İlçe Sağlık Müdürü Füsun Kaleli, Sakatlar Derneği Başkanı Ali Çelik, Görme Engelliler Derneği Başkanı Fikri Topuz, ZİÇEV Başkanı Gülten İşcan, Arsoy yatılı Bakım merkezi kurucusu Rahmi Soydan ve davetliler ile engelliler ve yakınları katıldı.

Engelli gençler ve çocuklar, canlı müzik eşliğinde oyun havaları ve halaylar çekerek coşku içinde bir gün geçirirken, hazırlanan skeçler ve gösteriler büyük bir ilgiyle izlendi.

Yapılan konuşmalarda engelliliğin sosyal hayatı engelleyen bir kusur değil, desteklenmesi gereken bir durum olarak kabul edilmesi gerektiği vurgusu yapıldı.

Tüm katılımcıların birlik ve beraberlik içinde neşe ile eğlendiği etkinlik kapsamında Arsoy Bakım Merkezi yöneticilerinin hazırladıkları yemek ve yiyecekler ile meşrubatlar ikram edildi.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.