Hava Durumu

:

:

:

Tarsus'ta Yılın Düğününde Alkışlar Özge&Hayrettin Kocamaz'a

22 Haziran 2021 Salı 19:15

SONMANŞET.COM- Tarsus, Mersin ve Adana'nın seçkin davetlileri Özge Kocamaz (Yazıcıoğlu) ile Hayrettin Kocamaz'ın Tarsus Gözenler Restaurantında bir araya gelip, Kocamaz ve Yazıcıoğlu Ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

Tarsus'ta Yılın Düğününde Alkışlar Özge&Hayrettin Kocamaz'a

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus, Mersin ve Adana’nın seçkin davetlileri Özge Kocamaz (Yazıcıoğlu) ile Hayrettin Kocamaz’ın Tarsus Gözenler Restaurantında bir araya gelip, Kocamaz ve Yazıcıoğlu Ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

Bölgenin en büyük Ofset Tesislerinden Tarsus Özgür Ofset tesislerinin sahiplerinden, tanınmış iş insanı İhsan ve İjlal Kocamaz çiftinin genç ve yakışıklı oğulları, Özgür Ofset tesislerinin genç Yöneticilerinden Hayrettin Kocamaz ile, Nadide-Metin Yazıcıoğlu çiftinin güzeller güzeli kızları Özge’nin Gözenler Restaurant bahçesindeki düğünlerine, Mersin,  Adana ve Tarsus’un tanınmış, renkli simaları aileleriyle birlikte katıldı.

750'yi aşkın davetlinin katıldığı düğün törenine, Özge-Hayrettin Kocamaz çifti alkışlar arasında girdi.

Genç çiftin şahitliklerini Kocamaz ve Yazıcıoğlu ailelerinin yakınları ve genç çiftin arkadaşları yaparken, Nikah memuru Abdullah Seki, nikah sonrası evlilik cüzdanını gelin hanıma verdi.

Oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşayan İhsan Kocamaz ve eşi İjlal Kocamaz ise masaları tek tek dolaşarak, davetliler ile yakından ilgilendi.

Özge ve Hayrettin Kocamaz çifti ise nikahlarının kıyılmasının ardından mutluluklarını paylaşan davetlilere “Hoş geldiniz” derken, mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Mersin Büyükşehir geçen dönem Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile Tarsus ve Mersin’den çok sayıda Meslek Odası Başkan ve yöneticilerinin de katıldığı düğünde Gelin ve Damadın mutlulukları nikahın ardından çekilen aile fotoğraflarına yansıdı.

MANŞET GAZETESİ- WWW.SONMANSET.COM VE WWW.HABERSPOTU.COM YAZI AİLESİ OLARAK ÖZGE&HAYRETTİN ÇİFTİNE MUTLULUKLAR DİLERKEN, KOCAMAZ VE YAZICIOĞLU AİLESİNİ KUTLARIZ.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.