Hava Durumu

:

:

:

Tarsus'ta Ülker Aydın Gençlik Kütüphanesi Açıldı

24 Kasım 2019 Pazar 18:44

SONMANŞET.COM- TARSUS‘ta hayırsever Ülker Aydın'ın katkılarıyla Şehitler Tepesi Mahallesi'nde yaptırılan “Ülker Aydın Gençlik Kütüphanesi “hizmete açıldı.

Tarsus'ta Ülker Aydın Gençlik Kütüphanesi Açıldı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS‘ta hayırsever Ülker Aydın’ın katkılarıyla Şehitler Tepesi Mahallesi’nde yaptırılan “Ülker Aydın Gençlik Kütüphanesi “hizmete açıldı.

Görme engelliler için okuma solunun da bulunduğu kütüphane açılışının törenine Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, hayırsever Ülker Aydın, Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Başkanı Prof. Dr. Aynur Özge, bazı meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan , “Burada 7.5 dönüm alan içerisinde 320 metrekaresi yaşlılar dayanışma evi, 360 metrekaresi de gençlik kütüphanesi olarak yapıldı. Burası Ülker Aydın Parkı olarak biliniyor ama biz buranın Ülker Aydın Sosyal Tesis olması için bütün çalışmaları yaptık. Bu parkın yerine başka bir park alanı gösterip, imar planında öyle bir değişikliğe gittik. Burası hiçbir ticari yerin olmayacağı bir alan haline getirildi. Aslında bizlere düşen en büyük görev de yapılan hizmetlerin sürdürülebilir olmasıdır. Hayırseverlerimiz, Cumhuriyetin Fedaileri, Cumhuriyet Kadınları olduğu sürece emin olun sırtımız asla yere gelmez” dedi.

Hayırsever Ülker Aydın ise “Tarsus’ta doğdum ama burada teşekkür etmek istediğim ayrıca ailem var. Ailemi 20 yıl evvel çok kısa bir sürede hepsini kaybettim. Onlardan bana çok büyük birikimler kalmıştı. Bu birikimler yalnız benim değil, onların da çok büyük hakları var. Onlara da her gün dualarımla, teşekkürlerimle yaşıyorum. Bir de bugün özel, güzel bir gün. 24 Kasım Öğretmenler günü malum. Başöğretmenimiz büyük Atatürk’ümüz her zaman bize örnek oldu. Bir kere daha onu saygıyla, minnetle bir Türk Kadını olarak teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmalarının ardından, Kütüphane açılışı gerçekleştirildi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.