Hava Durumu

:

:

:

Tarsus'ta Tacizcinin boşalttığı evi kundaklandı

28 Temmuz 2019 Pazar 12:40

SONMANŞET.COM- Tarsus'ta bir ev gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yanıcı madde atılarak kundaklandı.

Tarsus'ta Tacizcinin boşalttığı evi kundaklandı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus’ta bir ev gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yanıcı madde atılarak kundaklandı.

Alınan bilgiye göre, hafta içerisinde 14 yaşındaki D.Ç. adlı kız çocuğuna bulunduğu işyerinde tacizde bulunduğu iddiasıyla kızın babası tarafından darp edilen şahsa ait olduğu öğrenilen evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Olay, Barbaros Mahallesi 0617 sokak üzerinde gece 02.00 sıralarında yaşandı.

Geride kalan hafta içerisinde küçük yaştaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla kızın babası tarafından darp edilen ve bu konuyla ilgili olarak adli makamlara sevk edilen R.Ç.’e ait olan eve gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yanıcı madde atıldı. Kimsenin olmadığı anda atılan yanıcı maddeler yangına sebep oldu.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden İtfaiye ekipleri yangını söndürdü. Kimsenin yaralanmadığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.