Hava Durumu

:

:

:

Tarsus'ta Suriyelilerin depo olarak kullandığı 2 katlı ev yandı

18 Ocak 2020 Cumartesi 20:50

SONMANŞET.COM- Tarsus'un merkez Caminur Mahallesi 0802 sokak 3 nolu metruk evde meydana gelen yangında evin içindeki plastik ve karton malzemeler yanarken, yangın kısa sürede yayılarak bitişiğindeki eve de sıçra

Tarsus'ta Suriyelilerin depo olarak kullandığı 2 katlı ev yandı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS'ta 2 katlı metruk bir evde çıkan yangın yangın çevrede paniğe neden oldu ve korkulu anlar yaşattı.

Tarsus’un merkez Caminur Mahallesi 0802 sokak 3 nolu metruk evde meydana gelen yangında evin içindeki plastik ve karton  malzemeler yanarken, yangın kısa sürede yayılarak bitişiğindeki eve de sıçradı.

Alınan bilgiye göre Suriyeli oldukları belirtilen kişilerin çöp konteynerlerinden topladıkları plastik ve kartonları muhafaza ettikleri 2 katlı evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi.

Çevre sakinleri ahşap evde başlayan ve çevreye korku ve endişe saçan yangına İtfaiye ekipleri bir süre sonra müdahale etti.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri  yangınla ilgili soruşturma baslatırken, yangında ölen yada yaralanan olmadı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.