Hava Durumu

:

:

:

Tarsus'ta Karısını Öldüren Kocanın Organları Bağışlandı

14 Aralık 2019 Cumartesi 17:11

SONMANŞET.COM- Yenice mahallesi Altın sokakta meydana gelen olayda, Adana'da oturmakta olan Serdar Dahak (36) adlı şahıs, boşanma aşamasında olduğu için evi terk edip, Tarsus'un Yenice mahallesinde ikamet eden baba evine giden eşi Emine Dahak'ı (32) evinden çıkıp çalıştığı seraya giderken yakalayıp, tartıştıktan sonra tabancayla başından vurmuştu.

Tarsus'ta Karısını Öldüren Kocanın Organları Bağışlandı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS'a bağlı Yenice mahallesinde boşanma aşamasındaki karısını tabancayla vurarak ölümüne neden olup, intihara teşebbüs eden kocanın beyin ölümü gerçekleşti.

Alınan bilgiye göre, dün sabah Yenice mahallesi Altın sokakta meydana gelen olayda, Adana’da oturmakta olan Serdar Dahak (36) adlı şahıs, boşanma aşamasında olduğu için evi terk edince, Tarsus'un Yenice mahallesinde ikamet eden baba evine giden eşi Emine Dahak'ı (32) evinden çıkıp çalıştığı seraya giderken yakalayıp, tartıştıktan sonra tabancayla başından vurmuştu.

Öfkelenen koca daha sonra, kendi kafasına ateş ederek intihar ettikten sonra kaldırıldığı Tarsus Devlet hastanesinde ameliyata alınmasına rağmen beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, beyin ölümü gerçekleşen Serdar Dahak'ın ailesi beyin ölümü gerçekleşen oğullarının organlarını bağışlamak üzere imza attı.

Serdar Dahak'ın kalbi, böbrekleri ve pankreası İstanbul, Ankara ve İzmir'deki organ bekleyen hastalara hayat verecek.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.