Hava Durumu

:

:

:

Tarsus'ta Kadın Cinayeti:Önce Kadını, Sonra Kendini Öldürdü

17 Mayıs 2022 Salı 23:42

SONMANŞET.COM- Kadın cinayetlerinin sıkça yaşandığı ülkemizde bugün bir kadın cinayeti de Tarsus'ta işlendi. Alınan bilgiye göre Tarsus Toptancı Sebze ve Meyve Hal'i Ardiyeler bölümündeki bir ardiyenin içinde meydana gelen olayda, Halil K. (25) adlı kişi, sevgilisi olduğu iddia edilen, ancak bu sevgiye karşılık vermeği öne sürülen Sinem S. (35) adlı genç kızla tartıştı.

Tarsus'ta Kadın Cinayeti:Önce Kadını, Sonra Kendini Öldürdü

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Mersin’in Tarsus ilçesinde 25 yaşındaki bir genç sevdiği öne sürülen genç kızı çalıştığı işyerinde tabancayla öldürdükten sonra kaçıp sığındığı caminin avlusunda aynı tabancayla intihar etti.

Alınan bilgiye göre Tarsus Toptancı Sebze ve Meyve Hal’i Ardiyeler bölümündeki bir ardiyenin içinde meydana gelen olayda, Halil K. (25) adlı kişi, sevgilisi olduğu iddia edilen, ancak bu sevgiye karşılık vermeği öne sürülen Sinem S. (35) adlı genç kızla tartıştı.

Tartışma sırasında belindeki tabancayla genç kızın kafasına ateş eden Halil K. Olaydan sonra çevredekiler tarafından kaçarken kovalanmaya başlandı.

Başından vurulan genç kız kanlar içinde yere yığılıp, olay yerinde ölürken, Halil K. İse kaçtığı Hal Camisinin avlusunda tabancayla başına ateş ederek intihar etti ve olay yerinde hayatını kaybetti

Olaydan sonra genç kızın yakınları olay yerine gelerek feryat ederken,polis çevrede çok sıkı güvenlik önlemleri aldı.

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.