Hava Durumu

:

:

:

Tarsus'ta İYİ Parti'den MHP'ye Toplu Katılım

10 Şubat 2019 Pazar 13:57

SONMANŞET.COM- İYİ Parti Tarsus ilçe teşkilatı kurucu üyeleri, Mersin Milletvekili aday adaylarından 2'si ile Mersin il delegelerinden oluşan 297 kişi törenle Milliyetçi Hareket Partisi'ne geçti.

Tarsus'ta İYİ Parti'den MHP'ye Toplu Katılım

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- İYİ Parti Tarsus ilçe teşkilatı kurucu üyeleri, Mersin Milletvekili aday adaylarından 2’si ile Mersin il delegelerinden oluşan 297 kişi törenle Milliyetçi Hareket Partisi’ne geçti.

Bir düğün salonunda düzenlenen katılım töreninde istifacılar adına konuşan İYİ Parti kurucusu ve ilçe başkan yardımcısı Mehmet Erdem, aralarında İYİ Parti kurucu üyeleri ve yöneticileri ile İYİ Parti Mersin Milletvekili aday adayları Mehmet Ali Sun ve Aydın Koç ile il ve ilçe delegelerinden oluşan 297 kişinin hep birlikte İYİ Partiden istifa ederek MHP’ye geçtiklerini ve Cumhur İttifakının adaylarını destekleyeceklerini söyledi.

Mehmet Erdem konuşmasında, “İyi Parti saflarında birlikte yola çıktığımız İyi Partinin Tarsus’ta kuruluşunda çok büyük emeği bulunan, maddi ve manevi desteğini esirgememiş değerli arkadaşlarımız ve İyi Parti’ye gönül vermiş, üye olmuş, oy vererek desteğini esirgememiş kardeşlerimizle aldığımız önemli kararı kamuoyu ile paylaşmak ve bu bağlamda İyi Parti’den istifa edip,  Milliyetçi Hareket Partisine geçerek, Cumhur ittifakının adayı Şevket Can’ı desteklediğimizi duyuruyoruz. İl Başkanı ve Genel Merkezin yeni il ve ilçe yönetimlerini atama şekilleri, il başkanının olumsuz tavrı ve yeni ilçe başkanının olumsuz tutumları sonucu mevcut Belediye Başkanı Şevket Can’ı destekliyoruz.” dedi.

MHP ilçe Başkanı Ertuğrul Bodur, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve Cumhur ittifakı adayı, aynı zamanda Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can yaptıkları konuşmalarda, yeniden partilerine katılanlara ‘hoş geldiniz’ diyerek, katılımlarıyla daha da güçlendiklerini söylediler.

Tarsus’ta belediyecilikte destan yazdıklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Şevket Can, “Tarsus’ta hiçbir ayırım yapmadan her yere adil ve eşit hizmet götürmekteyiz. Ben 236 bin seçmenin tamamının oyuna talibim. Artık takım tutar gibi parti tutulmuyor. Ben Tarsus’ta yaşayan 336 bin Tarsuslu hemşehrimin Belediye Başkanıyım ve onların emrindeyim. 31 Mart seçimlerinde de Allah’ın izni, halkımızın takdiriyle sandıklarda oylarımızı patlatacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, MHP Milletvekili Baki Şimşek, Belediye Başkanı Şevket Can ve İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur ile birlikte ilçe yöneticileri, İyi Parti’den MHP’ye katılanlara parti rozetlerini taktı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.