Hava Durumu

:

:

:

Tarsus'ta Hafriyat Yüklü Kamyonla Pikap Çarpıştı 2 Yaralı

24 Nisan 2021 Cumartesi 18:10

SONMANŞET.COM- TARSUS'ta dolgu malzemesi yüklü hafriyat kamyonu ile pikabın çarpışması neticesinde 1'i çocuk 2 kişi yaralandı.

Tarsus'ta Hafriyat Yüklü Kamyonla Pikap Çarpıştı 2 Yaralı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT,

SONMANŞET.COM- TARSUS’ta dolgu malzemesi yüklü hafriyat kamyonu ile ticari araç tipi aracın çarpışması neticesinde 1’i çocuk 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre,  Tarsus’a bağlı kırsalda yer alan Sarıveli ile Karadiken Mahalleleri arasındaki yolda meydana gelen kazada, A.P. yönetimindeki 33 BP 195 plakalı hafriyat kamyonu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, karşı şeride geçerek, S.S. yönetimindeki 33 P 3475 plakalı pikapla çarpıştı.

Kazada hafriyat yüklü kamyon,  yolun ortasına devrilip yolu kapatırken, içerisinde ailenin bulunduğu arazi tipi araç ise 2 metrelik şarampolden tarlaya uçtu.

Kazazedeler çevredekilerin yardımı araçtan çıkarken, kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Can kaybının olmadığı öğrenilen kazada yaralanan ve kimlik bilgisi öğrenilemeyen 1i çocuk 2 kişi, ambulansla hastaneye kaldırılırken, jandarmanın kazayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, çevredeki vatandaşlar ise yaşanan kaza sonrası bölgede bulunan taş ocaklarına ait kamyonların kurallara uymadığını savunarak, kontrollerin sıklaştırılmasını ve yaşanan kazaların son bulmasını istediler.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.