Hava Durumu

:

:

:

Tarsus'ta "Geleceğine Sahip Çık" Projesinde Borsa'da Kahvaltı

27 Mayıs 2023 Cumartesi 02:40

SONMANŞET.COM- Tarsus Kaymakamlığı koordinesinde yürütülen Büyük İlçeler Güven ve Dönüşüm Projesi Eylem Planı içinde yer alan ‘Geleceğine Sahip Çık' projesi kapsamında; Şehit Buminhan Temizkan Ortaokulu öğrencileri ile Borsada gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde bir araya gelindi.

Tarsus'ta

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Kaymakamlığı koordinesinde yürütülen Büyük İlçeler Güven ve Dönüşüm Projesi Eylem Planı içinde yer alan ‘Geleceğine Sahip Çık’ projesi kapsamında; Şehit Buminhan Temizkan Ortaokulu öğrencileri ile Borsada gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde bir araya gelindi.

Gerçekleşen kahvaltı etkinliğinde öğrenciler ile hayalleri ve  idealleri ile geleceklerine dair düşünceleri hakkında sohbet edildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, “Geleceğinize Sahip Çık projesine katkı sağlayan kurumlardan biri olarak yapılan etkinlikler ile değerimiz olan çocuklarımızı hem tanıma fırsatı buluyor, hemde onların ufuklarının gelişimine değer katmış oluyoruz. Gittiğiniz yeri bir inceleyin, ne oluyor, ne bitiyor anlayın. Bugün eve gittiğinizde de bizlerin selam ve sevgilerini anne ve babalarınıza söyleyin. Ticaret Borsası yöneticileriyle bir araya geldiğinizi anlatın “dedi,

Meclis Başkanı Murat Kaya “Bugünkü kahvaltı etkinliğin katkı sağlayan yönetim kurulumuza, teşekkür ediyorum. Proje kapsamında çocuklarımızdan istediğimiz tek şey var, Bizler sizi seviyoruz, sizlerin başarılı olması, mutlu olması hepimizin ortak isteği. Sizler mutlu, başarılı olursanız bizler de seviniriz, mutlu oluruz. Derslerinizi lütfen ihmal etmeyin. Hayal edin ve hedef koyun” dedi.

Kahvaltı sonrasında öğrencilere Tarsus Ticaret Borsası hizmet alanı ve yerleşkesi gezdirildi. Borsanın görevi, ulusal ve uluslar arası faaliyetleri anlatıldı.Çekilen toplu fotoğraflar ile etkinlik sona erdi.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.