Hava Durumu

:

:

:

Tarsus'ta ev sahibi kiracı tartışması cinayetle sonuçlandı,Zanlı Yakalandı

21 Eylül 2018 Cuma 20:57

SONMANŞET.COM- TARSUS'un Barbaros Mahallesinde meydana gelen olayda kiracısı ile tartışan ev sahibinin eşi öldürülürken, ev sahibi ve küçük kızları ise yaralandı.

Tarsus'ta ev sahibi kiracı tartışması cinayetle sonuçlandı,Zanlı Yakalandı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’un Barbaros Mahallesinde meydana gelen olayda kiracısı ile tartışan ev sahibinin eşi öldürülürken, ev sahibi ve küçük kızları ise yaralandı.

Alınan bilgiye göre olay Tarsus'un Merkez Barbaros Mahallesi 676 Sokak'ta meydana geldi. Ev sahibi Bülent İzollu(41) ile kiracısı Hasan Saraylı arasında tartışma meydana geldi.

Tartışmadan sonra kiracı Hasan Saraylı evinden aldığı pompalı tüfekle ev sahibi Bülent İzollu(41), eşi Hatun İzollu (30) ve kızları Gülişan’a (8) pompalı tüfekle ateş açtı.

Olayda ev sahibi ağır yaralı olarak Mersin şehir Hastanesi'ne kaldırılırken, ev sahibinin eşi Hatun İzollu yaşamını yitirdi. Olayda yaralanan 8 yaşındaki kızları Gülişan ise ayağından vurularak Tarsus 70. yıl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındıktan sonra taburcu edildi.

Şahsın kaçtığı araç tespit edilirken, Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri zanlı Hasan Saraylı’yı Tarsus Mersin otobanının Gözne çıkışında kıskıvrak yakalayarak gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.