Hava Durumu

:

:

:

Tarsus'ta cinayetin zanlısı 2 kişiden 1’i tutuklandı

02 Mart 2022 Çarşamba 11:53

SONMANŞET.COM- TARSUS'ta tartıştıkları eski husumetlisini bıçak ve çivili sopayla yaralayan ve ölümüne neden oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklandı.

Tarsus'ta cinayetin zanlısı 2 kişiden 1’i tutuklandı

 

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’ta tartıştıkları eski husumetlisini bıçak ve çivili sopayla yaralayan ve ölümüne neden oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, birkaç gün önce Eski Ömerli mahallesinde aralarında çıkan tartışma sonucu Sami Mert Pehlivan (32) isimli şahsın husumetli olduğu arkadaşı H.M.B.’ye çivili sopa ile vurmasının ardından, H.M.B. bıçak ile S.M.P isimli şahsı yaraladıktan sonra olay yerinden kaçmıştı.

Yaralanan Samet Mert Pehlivan kaldırıldığı Tarsus Devlet Hastanesinde ölürken, Asayiş Büro Amirliği Cinayet Kısım ekipleri diğer şüpheli D.G. isimli şahısı olay yerinde yakalanırken, olayı gerçekleştiren şüpheli H.M.B. isimli şahıs ise yapılan çalışmalar sonucu kısa süre içerisinde saklandığı adreste yakalandı.

Ayrıca daha önceden ‘Kasten Yaralama ve Tehdit’ suçlarından kaydı olduğu tespit edilen şahıslar gerekli işlemler yapıldıktan sonra gözaltına alınarak adli mercilere sevk edildi.

Savcılığın tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk ettiği 2 zanlıdan Hüseyin Mert Bolat tutuklanırken, diğer zanlı D.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.