Hava Durumu

:

:

:

Tarsus'ta Baltalı Saldırgan Tutuklandı

23 Ocak 2018 Salı 14:21

SONMANŞET.COM- MERSİN'in Tarsus ilçesinde 18 Ocak günü, kırmızı ışıkta bekleyen ve içerisinde Sosyal Yardımlaşma Vakfı Tarsus Şube Müdürü Ahmet S.'nin de (Sarman) bulunduğu araca elinde bulunan balta ile saldıran ve daha sonra olay yerinden kaçan şahıs yakalandı. Sedef hastası olan ve bu konuda kendisine Vakıf'tan yapılan para yardımını tedavisi yerine başka amaçla kullandığı için ikinci talebine “ret” yanıtı alan şahsın, saldırıyı gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Tarsus'ta Baltalı Saldırgan Tutuklandı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- MERSİN’in Tarsus ilçesinde 18 Ocak günü, kırmızı ışıkta bekleyen ve içerisinde Sosyal Yardımlaşma Vakfı Tarsus Şube Müdürü Ahmet S.’nin de (Sarman) bulunduğu araca elinde bulunan balta ile saldıran ve daha sonra olay yerinden kaçan şahıs yakalandı. Sedef hastası olan ve bu konuda kendisine Vakıf’tan yapılan para yardımını tedavisi yerine başka amaçla kullandığı için ikinci talebine “ret” yanıtı alan şahsın, saldırıyı gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, A.C. (Ayhan Cilgaut) sedef hastası olduğu, bu nedenle Sivas’ta bulunan ve balıkla tedavi verilen merkeze gitmek için Vakıf’tan yol parası talebinde bulundu. Vakıf’ta dosyası bulunan şahsa yapılan inceleme sonucunda 500 TL yardım yapıldı. Şahıs, bu parayı alınca tedavi de kullanmak yerine iddiaya göre alkol alarak harcadı ve Vakfa giderek yeniden para talebinde bulundu.

Vakıf yetkililerinden “ret” yanıtı alan A.C., tepki gösterdi.

A.C. daha sonra yanında bulunan kısa saplı baltayla birlikte bir kez daha Vakıf binasının önüne giderek beklemeye başladı. Müdür Ahmet S.’nin Vakfa ait araca binerek çıktığını gören A.C., araç kırmızı ışıkta beklerken aniden yaklaşarak elinde bulunan baltayla aracın ön yolcu koltuğu camını kırdı ve ardından olay yerinden uzaklaştı.

Vakıf Müdürü Ahmet S.’nin kırılan cam parçaları nedeniyle hafif şekilde yaralandığı olay sonrası önce kimliği tespit edilen A.C., ardından Emniyet güçlerince yakalandı.

Hakkında hazırlanan evraklarla birlikte mahkemeye çıkarılan A.C., “öldürmeye teşebbüs ve kamu malına zarar vermek” suçlarından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.