Hava Durumu

:

:

:

Tarsus'ta 23 Gündür Aranan Uğur Taşyürek Ölü Bulundu

16 Ağustos 2022 Salı 23:50

SONMANŞET.COM - Tarsus'ta 23 gün önce bamya ve üzüm toplamak için evden çıkan Uğur Taşyürek'in (62) ormanda cesedi bulundu.

Tarsus'ta 23 Gündür Aranan Uğur Taşyürek Ölü Bulundu
SELAHATTIN ÖZBOZKURT 
 
SONMANŞET.COM - Tarsus'ta 23 gün önce bamya ve üzüm toplamak için evden çıkan Uğur Taşyürek'in (62) ormanda cesedi bulundu. 
Alınan bilgiye göre, 24 Temmuz Pazar günü sabah saat 07.00 sıralarında Hacıhamzalı Mahallesi'ndeki evinden çıkan ve kayıplara karışan Uğur Taşyürek'te tüm aramalara rağmen bir haber alınamıyordu.
Ailesi jandarmaya kayıp başvurusu yaparken, kayıp Uğur Taşyürek'in bulunması için güvenlik güçlerinin yanı sıra AFAD ve Büyükşehir itfaiye ve arama kurtarma ekipleri tarafından aranıyordu. 
Kaybolduğunda üzerinde beyazlı yeşilli şapka, gri tişört, gri şalvar ve spor ayakkabı bulunduğunu belirten Emine Taşyürek, eşinin bir an önce bulunmasını istiyordu.
Bugün akşam saatlerinde Tarsus'a bağlı Kızılçukur mahallesinde bir çoban ormanlık alan içinde gördüğü cesedi jandarmaya bildirdi. 
Jandarma ekipleri cesedin üzerinde 23 gündür aranan Uğur Taşyürek'i ait bir reçete buldu. 
Emekli olan 2 çocuk babası Uğur Taşyürek'in cesedi ön incelemenin ardından, Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Maktülün ölüm sebebinin belirlenmesi için adli tıp kurumuna gönderileceği öğrenildi.
 
 
 
 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.