Hava Durumu

:

:

:

Tarsuslular Meral Akşener ve Kocamaz'ı Bağrına Bastı

16 Şubat 2019 Cumartesi 11:34

SONMANŞET.COM- Meral Akşener, Tarsus'taki seçim çalışmaları kapsamında partisinin ilçe teşkilatının balkonundan Tarsuslular'a seslenirken, Burhanettin Kocamaz'a gösterilen ilgiye hayran kaldı.

Tarsuslular Meral Akşener ve Kocamaz'ı Bağrına Bastı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Tarsus’ta yaşayanların, Türk siyasetine bambaşka bir iktidar ümidi kazandıran cesur insanlar olduğunu söyledi.

Meral Akşener, Tarsus'taki seçim çalışmaları kapsamında partisinin ilçe teşkilatının balkonundan Tarsuslular’a seslenirken, Burhanettin Kocamaz'a gösterilen ilgiye hayran kaldı.

Coşkulu kalabalığın sık sık, ‘Başkan Kocamaz, seni kimse yıkamaz’ sloganları karşısında, Burhanettin Kocamaz’ın 31 Mart Pazar günü zafer destanı yazacağını vurgulayan Meral Akşener, "Bambaşka bir iktidar ümidini, kendi ayakları üzerinde durarak yürüyüşü, korkutulmaktan korkmamayı, başkalarının dümen suyundan gitmemeyi, Türk siyasetine yeniden kazandıran cesur insanlarsınız. Tehditler karşısında dimdik durup o 5 milyon insanın, 24 Haziran şartlarında her birinizi iftiralarla suçladıkları bir anda, o 5 milyon kişinin neleri göze alarak İYİ Parti'ye oy vermesini düşünüyor ve yeniden 'Bismillah' deyip ayağa kalkıyorum" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın yeniden başkan seçileceğine olan inancını dile getiren Meral Akşener, "Burhanettin Kocamaz, bir kol boyu mesafede durdu bize. 'Mensup bulunduğum partinin bayrağını, sözünü yere düşürmem' dedi. Buna karşı ne oldu? Dosta, düşmana karşı Kocamaz'a Tarsuslunun kabul etmeyeceği, Mersinliler’in yemeyeceği bir tavır kondu. Bu tavır, bu yanlışlık hali hepinizedir. Sizin evladınıza yapılan size yapılmış demektir. Gereğini yapacaksınız. Tarsuslu’ya tekme atmaya çalışan insanların bir daha kafalarına kazıyacaksınız ki Tarsuslu’ya hakaret edilemez, tekmelenemez. Tarsuslu evladına hakareti kaldıramaz, gereğini yapar" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz için vatandaşlar, 'Başkan Kocamaz seni kimse yıkamaz' sloganı atması üzerine Akşener, Anlaşılan Başkan Kocamaz'ı kimse yıkamayacak. 1 Nisan'da yeniden Mersin'i Kocamaz yönetecek diye konuştu ve Tarsus Belediye Başkan adayı Esin Erkoç’un da Belediye Başkanı seçilerek Tarsus’a kadın eli değeceğini söyledi.

Daha sonra beraberinde Mersin Milletvekilleri Zeki Sıdalı ve Behiç Çelik, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti İl Başkanı Servet Koca, Tarsus Belediye Başkan adayı Esin Erkoç, Tarsus ilçe Başkanı Daniyel mercan ile birlikte esnaf ziyareti yapan Meral Akşener’e balkonlardan gül ve konfeti atılarak sevgi gösterilerinde bulunuldu.

Kent parkında vatandaşlarla el sıkışan Meral Akşener, Sakatlar Derneği’ni de ilk ziyaret eden Genel Başkan ünvanını kazanırken, engellilerden yoğun ilgi gördü.

Tarsus’ta Makam Camiiye giderek Daniyel Peygamberin türbesini de ziyaret edip, dua eden Meral Akşener ve beraberindekilere Yarenlik alanındaki esnaflar müthiş bir ilgi gösterdi.

Akşener ve Kocamaz ile Esin Erkoç, Yarenlik alanı girişinde halay çekerek, 31 Mart zaferinin müjdesini duyurdu.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.