Hava Durumu

:

:

:

Tarsuslular Fikri Sağlar'ı Bağrına Bastı

22 Ekim 2015 Perşembe 09:16

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, seçim çalışmaları kapsamında Tarsus Kamyoncular Kooperatifi, Cumhuriyet Başsavcılığı, Baro, Tarsus Ziraat Odası, Toptancı Hal esnafları ve Meslek Odası başkanlarıyla bir araya geldi.

Tarsuslular Fikri Sağlar'ı Bağrına Bastı

Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Feridun Ergül ve yöneticiler ile kamyoncu esnaflarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Fikri Sağlar’a yoğun bir ilgi gösterildi.

 

Bakan gibi karşılanan CHP’li Fikri Sağlar, her kesimin sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi bildiklerini ve CHP iktidarında sorunlarından büyük ölçüde arındırılmış bir Türkiye’yi oluşturacaklarını ifade etti.

 

Fikri Sağlar, çiçeklerle karşılandığı Tarsus Ziraat Odası’nda, ilçede bulunan Meslek Odası Başkanları ve STK Başkanlarıyla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi, çözüm yollarını anlattı ve onlarla sohbet etti.

 

CHP iktidarında esnafların rahatlayacağını, esnafların ekonominin temel direği olduğunu kaydetti. CHP'nin ekonomiyi yeniden üreten ve adil paylaşan bir düzene kavuşturacağını ifade eden Sağlar, Türkiye'nin istihdam odaklı bir kalkınma hamlesi gerçekleştirileceğini belirterek, şunları kaydetti: "Ülkemizde her vatandaşımız zor şartlar altında yaşıyor. Ekonomideki düşüş, gelir azlığı sanayi esnafını da vurdu. Sanayi esnafı dertli, vatandaşlar dertli sıkıntılı, mutsuzlar ülkesi olduk. Esnafın sorunu CHP iktidarında sona erecek. Toplumun her kesimini rahatlatacak projelerimiz hazır. Sizlerden 1 Kasım'da CHP'yi tek başına iktidara getirmenizi istiyoruz” dedi.

 

Sağlar, esnaf, çiftçi, emekli, köylü, memur, işçi tüm kesimlerin sorunlarını yakından bildiklerini, 1 Kasımda bu sıkıntılardan kurtulmak için çare olacağını vurguladığı buluşmada, “Türkiye sıkıntılı dönemler yaşıyor. Bu dönemi mutlaka aşmamız gerekiyor. Esnaflarımız başta olmak üzere bütün sıkıntı çekenlerin sıkıntılarını gidermek durumundayız. Adaletin oluşmadığı, refah ve huzurun sağlanamadığı bir ülkede barış, demokrasi ve huzur olmaz. Gelecekle ilgili kaygıların giderilmesi gerekiyor. Bunun için önce Demokrasi, önce hukuk, önce insan diyoruz. Ülkemizde üreten bir ekonominin olması gerek. Girdilerin düşürülmesi, pazarlama sıkıntısının giderilmesi gerek. Herkesin eşit haklara sahip olduğunu bilmek durumundayız. Bu bağlamda Meslek Odaları ve sivil toplum örgütleri çok önemli. Biz CHP olarak zaten örgütlü toplumdan yanayız” dedi.

 

Türkiye’nin iyi yönetilmediğini, adaletin sağlanmadığını belirten Fikri Sağlar, “Sağlam ve sağlıklı bir ekonominin olmadığı yerde adalet olmaz, huzur, barış ve mutluluk olmaz, ileri demokrasi olmaz. İşte bu nedenle CHP olarak önce İnsan, Önce Türkiye diyoruz. Beni de lütfen bir milletvekili olarak değil, arkadaş, dost gibi görmenizi istiyorum. Sizlerle birlikte el ele vererek, ülkemizi ve bölgemizi kalkındırırız” şeklinde konuştu.

 

Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer ise Fikri sağlar’ın bir hizmet sevdalısı olduğunu vurgulayarak, “Sayın Bakanımız şan, şöhret meraklısı hiç olmadı. Hep bölgemize ve ülkemize hizmet etmek için çaba gösterdi. Kısaca Fikri sağlar, şan, şöhret meraklısı değil, hizmet sevdalısıdır. Bizlerde Oda Başkanları olarak kendisini çok seviyor ve takdir ediyoruz” diye konuştu.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.