Hava Durumu

:

:

:

Tarsuslu Muhtarlar Dayanışma Kahvaltısında bir araya geldi

25 Temmuz 2020 Cumartesi 11:22

SONMANŞET.COM- Türkiye Muhtarlar Federasyonu'na bağlı Tarsus Muhtarlar Derneği üyesi muhtarlar dayanışma kahvaltısında bir araya geldi.

Tarsuslu Muhtarlar Dayanışma Kahvaltısında bir araya geldi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Türkiye Muhtarlar Federasyonu’na bağlı Tarsus Muhtarlar Derneği üyesi muhtarlar dayanışma kahvaltısında bir araya geldi.

65 üyesi bulunan dernek yönetimi tarafından 82 Evler Mahallesindeki bir çay bahçesinde gerçekleştirilen kahvaltıya, Dernek Başkanı Turgay Benli, MESKİ Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürü Hasan Baltacı ve üyeler katıldı.

Kahvaltı sonunda konuşma yapan Dernek Başkanı Turgay Benli, muhtarların demokrasinin temel taşları olduğunu belirterek, “Birlik ve beraberlik içerisinde dernek çatısı altında muhtarlar olarak faaliyet gösteriyoruz. Pandemi nedeniyle dernek çalışmalarımızda zaman zaman sıkıntı oldu. Fakat bugün burada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra ki süreçte de aynı birliktelik içerisinde vatandaşlarımıza hizmet götüreceğiz. Bu hizmetleri götürmemizde bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm mülki ve idari yöneticilere teşekkürlerimizi iletiyoruz. Tarsus Muhtarlar Derneği üyesi muhtarlar olarak el ve gönül birliği içinde görev yaptığımız mahallelere en iyi hizmetlerin getirilmesi için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.